Καλές εμφανίσεις και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου για τον Εθνικό

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των αθλητών στίβου του ΜΓΣ Εθνικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη στον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Νεαρότεροι σε ηλικία σε σχέση με τους αντιπάλους αθλητές, πέτυχαν να ξεχωρίσουν και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, κλείνοντας μια σεζόν με μεγάλες διακρίσεις και επαναφορά του ιστορικού τμήματος του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης σε θέση πρωταγωνιστή.

Εντυπωσιακή ήταν η “μάχη” των δεκαπεντάχρονων αθλητών του Μ.Γ.Σ Εθνικού Αλεξανδρουπολης Κωνσταντίνου Καραχάλιου και Αριστέας Δαστερίδη, απέναντι στους κατά μία κατηγορία μεγαλύτερους αθλητές.

Ο Καραχάλιος κατέκτησε την πέμπτη θέση με επίδοση 54.55μ στον ακοντισμό, ενώ η Δαστερίδη την 8η θέση στα 100μ μετά εμποδίων με χρόνο 15.18″. «Και οι δύο αθλητές έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους επανειλημμένα κατά την διάρκεια της αθλητικής σεζόν καταρρίπτοντας ρεκόρ δεκαετιών στο σύλλογο και κερδίζοντας την πρώτη και δεύτερη Πανελλήνια θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Κ16. Είμαστε σίγουροι πως θα δούμε σπουδαία πράγματα από τους δύο αθλητές στο μέλλον» σημειώνουν οι άνθρωποι του στίβου του Εθνικού.

Να σημειωθεί πως τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας Αλεξάνδρα Λημνιού, Μυρτώ Μανάργια, Ναταλία Μπάλδου και Αριστέα Δαστεριδη, τρεις εκ των οποίων είναι μικρότερης κατηγορίας, σημείωσαν νέο ρεκόρ Εθνικού στα 4Χ100μ με επίδοση 51.56″ σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχαν οι Βαλσάμη-Παπαλαμπίδου-Δαούτη- Μάρα Μανάργια από το 2013.

Οι επιδόσεις

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 18. :

Ακοντισμός Ανδρών

5ος Καραχάλιος Κωνσταντίνος με επίδοση 54.55μ

Δισκοβολία

8ος Σιγλιδης Γεώργιος με επίδοση 42.65μ

Σφαιροβολία Ανδρών

10ος Σιγλίδης Γεώργιος με επίδοση 13.86μ

100μ μετά εμποδιων Γυναικών

8η Αριστέα Δαστερίδη με επίδοση 15.18″

Σφαιροβολία Γυναικών

11η Παναγιωτοπουλου Δήμητρα

4Χ100Μ σκυταλοδρομία

19ες Λημνιού-Μανάργια–Μπάλδου-Δαστεριδη με επίδοση 51.56

Η διοίκηση του τμήματος Στίβου συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές τους και τους εύχεται καλό καλοκαίρι. «Ξεκινάμε με νέες δυνάμεις τον Σεπτεμβριο! Αναμένουμε μια συναρπαστική χρόνια με νέες επιδόσεις!

Έγραφες του τμήματος θα αρχίσουν αρχές Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Μ.Γ.Σ Εθνικού στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς» ρο μήνυμα του ΜΓΣ Εθνικού.

Share it