Search

Τα πολιτικά συγχαρητήρια στον Ορφέα Ξάνθης απο Σπύρο Τσιλιγγίρη, ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Δημαρχόπουλο και “Ξάνθη για Όλους”

Πληθώρα συγχαρητήριων ανακοινώσεων ειχαμε για την σπουδαία επιτυχία του Ορφέα Ξάνθης και την άνοδο στην Super League 2.

Ανάμεσα σε αυτούς ανακοίνωση εξέδωσε ο Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά και οι παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης “Ξάνθη για Όλους” και “Δήμος Πρότυπο”.

Πάμε να της δούμε πιο αναλυτικά:

Σπύρος Τσιλιγγίρης, Βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης:

“Θερμά Συγχαρητήρια στον Ορφέα Ξάνθης για την άνοδο του στην Superleague 2 που μας κάνει όλους υπερήφανους.
Η Ιστορική άνοδος του Ορφέα Ξάνθης στην Superleague 2 είναι το επιστέγασμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς της Διοίκησης, του Τεχνικού Επιτελείου των Ποδοσφαιριστών και φυσικά του
κ. Χατζημεστή, πρωτεργάτη αυτής της τεράστιας επιτυχίας.
Συγχαρητήρια σε όλους !!”

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης:

“Συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ορφέα Ξάνθης που με σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Super League 2 κατηγορία. Πρόκειται για επαγγελματική κατηγορία και μαζί με τον ΑΟΞ, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι η Ξάνθη αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ταλέντων. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ορφέα, ό,τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι για τη δυναμική του παρουσία στην νέα κατηγορία.”

Παράταξη “Δήμος Πρότυπο” του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου:

“Δώσατε την ψυχή σας, ματώσατε τη φανέλα, γράψατε ιστορία!!!
Το πειρατικό… ξεκίνησε!!!
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ… ΝΑΙ είμαστε… ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE 2….”

Παράταξη “Ξάνθη για Όλους”:

“Η Ξάνθη σήμερα πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ στην ιστορία του και την άνοδο της ομάδας στη SL2.

Tα “λιοντάρια” του ΟΡΦΕΑ κατέθεσαν ταλέντο, ψυχή και πάθος, κατάφεραν αυτό που σε πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον Πρόεδρο Χρήστο Μουρτζανό, στον βοηθό προπονητή Μάκη Μπογιατζίδη, σε όλους τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει σ΄ αυτή την επιτυχία και φυσικά στον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της ομάδας, τον μοναδικό Μπάμπη Χατζημεστή.

Η επιτυχία του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι ένα τρανό παράδειγμα του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού που με ιδίους πόρους, με όραμα και πολλή προσπάθεια, με μηδαμινή βοήθεια από την Πολιτεία και τον Δήμο Ξάνθης και με Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές κατάφερε να πραγματοποιήσει την υπέρβαση και να αποτελεί έναν σπουδαίο πρεσβευτή της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα.

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Σάββας Μελισσόπουλος, βρέθηκε στα αποδυτήρια της Ξανθιώτικης ομάδας και έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μπάμπη Χατζημεστή και στον Χρήστο Μουρτζανό.”

Share it