Search

Στοιχηματική βόλτα στη Β’ Νορβηγίας

Διάβασε εδώ ποια φρουτακια κερδιζουν!

  1. Γκρόρουντ – Άαλεσουντ (19:00)

Η Γκρόρουντ πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στη Στιέρναλ-Μπλινκ και η ήττα με 2-0 (και τα δύο γκολ από πέναλτι) είναι κολακευτική. Η Άαλεσουντ κόλλησε στην ισοπαλία χωρίς γκολ στην έδρα της Σάντνες, παρότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η απόστασή της από τη 2η είναι μόλις 3 βαθμοί.

Προγνωστικό: Η Άαλεσουντ κυνηγάει τη νίκη σε κάθε ματς, θεωρητικά δύσκολα για δεύτερο ματς θα είναι το ίδιο άστοχη και άτυχη στην τελική προσπάθεια, τον πρώτο λόγο έχει το διπλό του 1.91.

  1. Ράνχαϊμ – Σάντνες (19:00)

Συνεχίζουμε από την ίδια κατηγορία. Χωρίς νίκη εκτός παρέμεινε η Ράνχαϊμ και στην έξοδο στο γήπεδο της Ουλ/Κίσα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Αγνοεί τη νίκη για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές και είναι καθηλωμένη χαμηλά στη βαθμολογία. Ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Πορτογάλο Ούγκο Περέιρα, ο οποίος δεν έχει πείρα από πρώτος. Χωρίς τρίποντο για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε η Σάντνες, μάλιστα ήταν τυχερή στο 0-0 κόντρα στην Άαλεσουντ. Φαίνεται να διέρχεται περίοδο κάμψης και «φλερτάρει» με την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Η παρουσία του νέου προπονητή στη Ράχναϊμ, ο οποίος είχε χρόνο να δουλέψει με τους παίχτες του, πιθανόν να αποτελέσει παράγοντα για το «ξύπνημα» της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς δεν… τρομάζει η Σάντνες, πάμε με τον άσο του 1.81.

Διαβάστε περισσότεραΠρογνωστικά Β Νορβηγίαςστο Foxbet.

Share it