Search

Αρνητική απάντηση Ουσταμπασίδη στην Δόξα Δράμας και παραμονή στον πάγκο της Αλεξανδρούπολης!

Κάτοικος Αλεξανδρούπολης παραμένει ο Νίκος Ουσταμπασίδης που απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Δόξας Δράμας, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής την δεκαετία του ’80.

Κάτι που είχε προαναγγείλει ο πολύπειρος τεχνικός με ανάρτηση του στα social media οπού έγραφε: “OI ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ..ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΑΙ”

Μετά την άρνηση για συνεργασία με τον Νίκο Ουσταμπασίδη, ο πρόεδρος των «μαυραετών» Τάσος Στράντζαλης έκανε νέα επικοινωνία με τον  Μάκη Κατσαβάκη που εκτός απροόπτου, το τυπικό μέρος της συμφωνίας θα οριστικοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, επιστρέφει στη Δόξα μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Είχε καθίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και τη σεζόν 2011-2012 στην τελευταία παρουσία των «μαυραετών» στη Super League. Τότε διαδέχθηκε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη με τον οποίο είχε ξεκινήσει τη σεζόν η ομάδα της Δράμας.

Μάλιστα μετά την απόφαση του Εβρίτη προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη να αρνηθεί την πρόταση της Δόξας, ο Γενικος Διευθυντής της Αλεξανδρούπολης FC Παναγιώτης Λογαράς γνωστοποίησε με ανάρτηση του πως συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της Εβρίτικης ομάδας:  “F.C Aλεξανδρουπολης και Νίκος Ουσταμπασίδης Συνεχίζουν μαζι μετά το ΟΧΙ στην πρόταση πρόκληση της αγαπημένης του ΠΑΕ Δόξας Δραμας super league 2 και παραμένει να συνεχίσει το έργο και τους στόχους της άλλης αγαπημένης του ομάδας FC Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζουμε στην φιλοσοφία μας. Αμεσα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του”

Share it