Search

Εντυπωσιακό διπλό στις Σέρρες για την Ασπίδα Ξάνθης που έκανε αποφασιστικό βήμα για τον τελικό των Νεανίδων!

Με επιβλητικό τρόπο κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης που επικράτησαν με 51-24 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και πλέον με τον επαναληπτικό στην Ξάνθη κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Οι αθλήτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ μπήκαν απο την αρχή πολύ δυνατά έχοντας τρομερή παρουσία σε επίθεση και άμυνα, είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο ημίχρονο δέχτηκαν μόλις 6(!) πόντους ενώ σκόραραν 33. Η καλή παρουσία της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο οπού ο ξανθιώτης τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες της παίκτριες του. Τοπ σκόρερ για την ομάδα της Ξάνθης ήταν η Παυλάκη που σημείωσε 14 πόντους ενώ σημαντική ώθηση έδωσαν και οι πόντοι των Τονικίδου και Τασελαρίδου.

Στο έτερο ματς οι Πάνθηρες επικράτησαν με 60-31 του Αστέρα Καβάλας και έκαναν επίσης αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Διαιτητές: Νεδογλου Α. – Κεφαλας Θ.

Τα δεκάλεπτα: 2-12, 6-33(ημίχρονο), 17-44, 24-51(τελικό αποτέλεσμα)

Ασπίδα Ξάνθης: (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Παυλάκη 14(2), Μπίκου 2, Χατζηχουσεΐν 2 , Χατζηαντωνιου ,Καρά Αχμέτ 2 , Τονικίδου 9 , Μπαϊρακτάρ 5(1) , Πετρίδου 5, Τασελαρίδου 8, Κούδρου 4, Θεοδωρίδου.

Share it