Search

36ο ΠΠΠΔΣ: Οι ευχές του Πανθρακικού στον ΔΣ Ροδόπης

Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη σέντρα του 36ου ΠΠΠΔΣ με την διοργανώτρια Ροδόπη να υποδέχεται στο εναρκτήριο ματς το Ηράκλειο.

Ο Πανθρακικός, που με τη σειρά του συμβάλει στη πραγματοποίηση της διοργάνωσης, με τη παραχώρηση τόσο του ΔΑΚ Κομοτηνής όσο κυρίως και του προπονητικού κέντρου του συλλόγου, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τις ευχές του στην Οργανωτική Επιτροπή αλλά και την ομάδα του ΔΣ Ροδόπης. Αναλυτικά:

“Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τις ευχές της στην Οργανωτική Επιτροπή του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων για μία άρτια διοργάνωση.

Ο Πανθρακικός αποτελεί αρωγός στην υλοποίηση της διοργάνωσης, καθώς μεταξύ άλλων, αναμετρήσεις του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν σε γήπεδα στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.

Είμαστε σίγουροι πως όλες οι αποστολές των ομάδων θα γευτούν την περίφημη Θρακιώτικη φιλοξενία και θα απολαύσουν την διαμονή τους στην πόλη μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην τόνωση της αγοράς.

Ευχόμαστε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό τουρνουά και καλή επιτυχία στην ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, που απαρτίζεται από μέλη που αγαπάνε την ομάδα του Πανθρακικού!”

Share it