Search

Επιστρέφει Ελλάδα και στη Νέα Ιωνία η Μάγδα Κεπεσίδου!

Τη φανέλα της Νέας Ιωνίας θα φορέσει και πάλι η Μάγδα Κεπεσίδου.

Η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη, μετά την φετινή σεζόν που την βρήκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία να αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία με την Start Elblag, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και θα αγωνιστεί με τον ΟΦ Νέας Ιωνίας με τον οποίο κατέκτησε κάθε εγχώριο τίτλο και έφτασε σε πολλές προσωπικές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Πέρα από το χάντμπολ η γκολκίπερ από τον Έβρο, θα αφοσιωθεί βέβαια και στις σπουδές της και αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα, δηλαδή το μεταπτυχιακό της.

Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην πολωνική ομάδα που έπαιζε φέτος:

Eρ.: Ήσουνα μόνο ένα χρόνο στο Elblag. Πώς θα περιέγραφες τη διαμονή σου εδώ;

Απ.: Ήμουν μόνο ένα χρόνο στο Elblag, αλλά ήταν μια πραγματικά καλή εμπειρία γιατί είδα νέα μέρη, γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους και έπαιξα σε ένα πραγματικά διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό.

Ερ.: Δυστυχώς τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν δεν ήταν ικανοποιητικά. Πώς τα σχολιάζεις;

Απ.: Πραγματικά πιστεύω ότι η ομάδα μας ήταν καλή! Η τελική συγκομιδή βαθμών δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά τα αποτελέσματα σε κάθε ματς ξεχωριστά ήταν καλά και πολύ ισορροπημένα! Με τους Πολωνούς πρωταθλητές, κάθε αγώνας (στο κύπελλο και πρωτάθλημα είναι 1-2 γκολ διαφορά και ισοπαλία) με εξαίρεση ένα! Αυτό δεν ήταν τυχαίο, ωστόσο χρειαζόμασταν ένα μικρό βήμα για να είμαστε πιο δυνατή ομάδα και να κατατάξουμε ψηλότερα.

Ερ.: Είσαι πολύ θετική και γεμάτη ενέργεια και αυτό ήταν φανερό τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Νομίζεις ότι κάνω μεγάλο λάθος αν πω ότι έδινες ενέργεια στην ομάδα για να αγωνίζεται ακόμα καλύτερα;

Απ.: Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ θετικός και παθιασμένος άνθρωπος, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στη ζωή! Νομίζω ότι έχω περάσει αυτή την ενέργεια και στην περίπτωση αυτή και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό!

Ερ.: Πιστεύεις ότι η πρόσληψη του Krzysztof Kotwicki ήταν καλή κίνηση;

Απ.: Ο coach Christopher ήταν σίγουρα μια σπουδαία κίνηση. Από τη στιγμή που ήρθε ένιωσα πιο δυνατή και ψυχικά και σωματικά. Είναι και σπουδαίος προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος.

Ερ.: Έχετε κάνει φίλους στο Elblag;

Απ: Ναι, φυσικά. Γνώρισα νέους ανθρώπους, νέους χαρακτήρες, νέες προσωπικότητες, κάτι που είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Έχω κάνει φίλους που δεν θα χάσω επαφή μαζί τους.

Ερ.: Τι γίνεται με την πόλη; Εάν συνιστούσατε σε κάποιον άλλο να επισκεφτεί το Elblag, τι θα του λέγατε;

Απ.: Ζω στην Αθήνα, οπότε για μένα το Elblag είναι μια μικρή πόλη. Αγαπώ το πράσινο που έχει, τα πάρκα και τα δάση. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα και ήσυχα μέρη για επίσκεψη.

Ερ.: Ποια είναι η γνώμη σου για την Superliga Γυναικών; Πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση; Τι σου άρεσε περισσότερο;

Απ.: Το πρωτάθλημα είναι πολύ οργανωμένο και αυτό θα πω σε όλους στην Ελλάδα όταν με ρωτήσουν για την εμπειρία μου στην Πολωνία. Υπάρχουν πολλοί χορηγοί που βοηθούν το πρωτάθλημα να αναπτυχθεί, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν αυτό το άθλημα και προσπαθούν να το βελτιώσουν. Ναι, η Superliga πηγαίνει σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ερ.: Θυμάμαι ότι ψηφίστηκες καλύτερη αθλήτρια της αγωνιστικής. Έχεις πολλούς οπαδούς και όχι μόνο στο Elblag ε;.

Απ: Πάντα είχα καλή επαφή με τους οπαδούς γιατί νομίζω ότι καταλαβαίνουν το πάθος μου για παιχνίδι και ταυτόχρονα κατανοώ την επιθυμία τους για να δούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι.

Ερ.: Επιστρέφεις Ελλάδα, μπορείς να μας πεις τον κύριο λόγο;

Απ.: Γενικά αυτό που του είπα είναι ότι ενώ αγαπάω το χάντμπολ πολύ, νιώθω λίγο ανασφάλεια να κάνω μόνο αυτό χωρίς να το συνδυάζω με παραπάνω σπουδές! Μου αρέσει να διαβάζω και να αναπτύσσω τις γνώσεις μου, σε πεδία που με ενδιαφέρουν, προφανώς γι’ αυτό σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό μου για αρχή και στη συνέχεια βλέπουμε!

Ερ.: Θα παίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν;

Απ.: Όπως είπα, αγαπώ το χάντμπολ και δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω σε τόσο μικρή ηλικία. Ναι, θα συνεχίσω να παίζω στην προηγούμενη ομάδα μου στην Αθήνα (σ.σ. Νέα Ιωνία)!

Ερ.: Μάγδα σε ευχαριστούμε για την παρουσία στην περασμένη σεζόν. Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να σε βλέπουμε να παίζεις στην ομάδα μας. Οι οπαδοί μας και εμείς σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο χάντμπολ.

Απ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

 

Share it