Search

Αλλαγή σκυτάλης στη Νίκη Αλεξανδρούπολης: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Ξενουδάκης!

Μετά την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που διενεργήθηκαν στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο μάλιστα συγκροτήθηκε σε σώμα.

Νέος πρόεδρος  είναι ο Γιώργος Ξενουδάκης που θυμίζουμε ότι είναι και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας. Ο κ. Ξενουδάκης παίρνει την θέση του Σίμου Χαρπαντίδη ο οποίος ήταν στην προεδρία εδώ και 7 χρόνια, πολλά περισσότερα στο Δ.Σ. και αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Αντιπρόεδρος θα είναι ο Βασίλης Βαφείδης, ενώ γενικός αρχηγός της ομάδας ένας άνθρωπος που την ξέρει καλά με την παρουσία του στον πάγκο της όλα αυτά τα χρόνια, ο προπονητής Γιάννης Κούτρας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ξενουδάκης Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Βαφείδης Βασίλης
Γραμματέας: Φουτσιτζίδης Χρήστος
Ταμίας: Περιφάνης Θεοδόσης
Γενικός Αρχηγός: Κούτρας Γιάννης
Μέλος: Γρηγοριάδης Στέφανος
Μέλος: Γκουλιαμτζής Παναγιώτης
Μέλος: Ξενουδάκης Γιάννης
Μέλος: Κούρτης Νίκος

Ο νέος πρόεδρος της Νίκης, Γιώργος Ξενουδάκης, μιλώντας στο SportsAddict.gr τόνισε αρχικά: «Θα ακολουθήσουμε την ίδια φιλοσοφία που υπήρχε μέχρι τώρα. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε εκεί που ήταν. Το νέο Δ.Σ. είναι περίπου το ίδιο, αλλά υπάρχουν και κάποια νέα μέλη».

Για τον απερχόμενο πρόεδρο Σίμο Χαρπαντίδη είπε: «Ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει. Ο Σίμος είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους για να φτάσει η Νίκη εκεί που είναι τώρα καθώς η ομάδα είχε ένα κενό νωρίτερα. Ήταν μεταξύ αυτών που προσπάθησαν πολύ για να είναι η ομάδα αυτό που είναι τώρα».

Για την γυναικεία ομάδα: «Συνεχίζουμε με προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη. Πέρυσι δεν καταφέραμε να γίνει κάτι καθώς ήρθε το lockdown. Ουσιαστικά συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ποιες παίκτριες θα συνεχίσουν και ποιες όχι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο κορμός θα είναι ίδιος. Ελπίζουμε να πάμε καλά. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να κρατήσουμε το επίπεδο της Νίκης και του βόλεϊ ψηλά και βασικά ελπίζουμε να μπούμε στο γήπεδο και να μην έχουμε τα ίδια που είχαμε πέρυσι με τον κορονοϊό».

Για πιθανή άνοδο στην Pre League τα επόμενα χρόνια: «Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί ξέρουμε όλοι ότι οι πόροι της ομάδας προέρχονται από την πόλη, από τους φιλάθλους της. Δεν μπορούμε όμως να περιορίσουμε τα κορίτσια. Όπου συνεχίσουν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ακολουθήσουμε και να να τα στηρίξουμε. Οπότε δεν αποκλείουμε τίποτα».

 

Share it