Search

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας.

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος ενημερώνει τους φιλάθλους του πως όποιος προμηθεύτηκε πέρυσι εισιτήριο διαρκείας, αυτό θα ισχύει και φέτος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Άθλος Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλαθλους του συλλόγου μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της σεζόν 2021-2022.

Ως μοναδικός εκπρόσωπος του Νομού Έβρου στη νεοσύστατη Preleague, ο Άθλος Ορεστιάδας καλεί τους φίλους της πόλη να ενισχύσουν την προσπάθεια μας στο αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να ζήσουμε μια χρονιά γεμάτη νίκες και χαμόγελα.

Το κόστος των καρτων διαρκείας είναι στα 50 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail του συλλόγου [email protected] ή καλόντας στο 6932242504 και στο 6944358505.

Παράλληλα η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας θέλοντας να ανταποδώσει την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας που προμηθεύθηκαν κάρτες διαρκείας την περσινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε αυτές να ισχύσουν κανονικά και για τη φετινή σεζόν.

Μια ελάχιστη κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης προς αυτούς που στάθηκαν εμπράκτως δίπλα μας σε μια χρονιά όπου η πανδημία του κορονοϊού δοκίμασε τις αντοχές όλων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗ PRELEAGUE

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ

Share it