Search

36o ΠΠΠΔΣ: Τα 6 γήπεδα της διοργάνωσης

Λίγες μέρες απέμειναν για την πρώτη σέντρα της τελικής φάσης του 36ου ΠΠΠΔΣ που θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή από την 1η ως την 11η Ιουλίου.

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί σε 6 γήπεδα.

Αρχική επιθυμία των διοργανωτών, ήταν να διεξαχθούν παιχνίδια σε όλα τα γήπεδα του Νομού Ροδόπης, ωστόσο λόγω της κατάστασης με τον ιό και προκειμένου τα πάντα να είναι πιο ελεγχόμενα, αποφασίστηκε ο “περιορισμός” εντός του Δήμου Κομοτηνής.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό και μετά την κλήρωση που διεξήχθη και στην οποία συμμετείχαν 24 ομάδες, ο σχεδιασμός έκανε λόγο για 7 γήπεδα. Ωστόσο η μείωση των ομάδων, αλλά και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, το έθεσαν εκτός, όπως επίσης και το γήπεδο του Μεσοχωρίου. Την ύστατη στιγμή προστέθηκε το γήπεδο της Παραδημής.

Δείτε παρακάτω τα έξι γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση:

Αναλυτικά:

ΔΑΚ Κομοτηνής

Η ιστορική έδρα του Πανθρακικού κατασκευάστηκε το 1923. Φέτος αποτέλεσε την έδρα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Ελπίδας Σαπών στη Γ’ ΕΘνική, ενώ θα φιλοξενούσε και τους αγώνες της Ροδόπης 87 στη Β Εθνική γυναικών. Έχει φιλοξενήσει αγώνες των μικρών Εθνικών ομάδων, καθώς και της Εθνικής γυναικών. Είναι το γήπεδο όπου μεταξύ άλλων θα διεξαχθεί και ο Τελικός της διοργάνωσης.

1 Ιουλίου: Ηράκλειο-Ροδόπη 18:00

2 Ιουλίου: ΑΡΜΑ-Λεμεσός 19:00

3 Ιουλίου: Λάρισα-Αγρίνιο 19:00

11 Ιουλίου: Τελικός 18:30

Χωρητικότητα: 6700

 

Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, μετά και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, με πρόεδρο τον Βασίλη Γαβριηλίδη, έχει μπει σε μια νέα πολύ πιο αισιόδοξη εποχή. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς και η ανάληψη διοργανώσεων έχει ξεκινήσει και πάλι. Η αρχή έγινε πριν από λίγες μέρες με αγώνες τοξοβολίας, ενώ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, θα φιλοξενηθούν και αγώνες ποδοσφαίρου.

1 Ιουλίου: Λεμεσός-Κατερίνη 18:30

2 Ιουλίου: Πάτρα-Νέμεσις 19:00

3 Ιουλίου: Κοζάνη-Ιωάννινα 19:00

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ενωσιακό Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης

Το νέο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης κατασκευάστηκε το 2017. Βρίσκεται δίπλα στο παλαιό Ενωσιακό γήπεδο “Γεώργιος Παπαδριέλλης” και διαθέτει χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Φιλοξενεί αγώνες ομάδων των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και αγώνες των τμημάτων υποδομής.

1 Ιουλίου: Κέρκυρα-Δημοσθένης 18:30

2 Ιουλίου: Βόλος-Ηράκλειο 19:00

3 Ιουλίου: Sui Generis-Πάτρα 19:00

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Προπονητικό Κέντρου Πανθρακικού, Κικίδιο

Η 52 στρεμμάτων έκταση στο Κικίδιο Κομοτηνής περιλαμβανει 3 ποδοσφαρικά και 2 προπονητικά γήπεδα, αίθουσα αποκατάστασης με ice bath, αίθουσα βίντεο, 6 αποδυτήρια, γυμναστήριο και καφετέρια.

1 Ιουλίου: Καβάλα-Λάρισα 19:00

2 Ιουλίου:  Αριστοτέλης-Κέρκυρα 19:00

3 Ιουλίου: Ροδόπη-Βόλος 19:00

 

Δημοτικό Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου

Το Δημοτικό γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου αποτελεί την έδρα της τοπικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Παλαιότερα φιλοξενούσε και αγώνες των τμημάτων υποδομής του Πανθρακικού. Το 2017 μετονομάστηκε σε Γήπεδο “Ιωάννης Στράντζαλης”.

1 Ιουλίου: Νέμεσις-Sui Generis 18:30

2 Ιουλίου: Ιωάννινα-Πέλλα 19:00

3 Ιουλίου: Δημοσθένης-Αριστοτέλης 19:00

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δημοτικό Γήπεδο Παραδημής

Το γήπεδο της Παραδημής αποτελεί την έδρα των Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής, οι οποίοι και το διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει φιλοξενήσει αγώνες ΑΔ καθώς και ΔΣ.

1 Ιουλίου: Πέλλα-Κοζάνη 18:30

2 Ιουλίου: Αγρίνιο-Καβάλα 19:00

3 Ιουλίου: Κατερίνη-ΑΡΜΑ 19:00

Share it