Search

Βάζει τέλος στα δελτία αορίστου χρόνου η ΕΠΟ!

Δελτία αορίστου χρόνου, τέλος.

Πλέον τα δελτία είναι ορισμένου χρόνου με “ταβάνι” για τους ανήλικους τα 7 χρόνια και τους ενήλικους τα 5. Ασφαλώς υπάρχουν και μικρότερης διάρκειας, που υπόκεινται στη συνηθισμένη διατίμηση κόστους (όσο μικρότερος ο χρόνος διάρκειας, τόσο ακριβότερο).

Όπως σημειώνει το peristeri-academies δεν είναι πρόθεση ή σκέψη, αλλά ειλημμένη απόφαση με άμεση ισχύ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αντικατάστασης των δελτίων και έκδοσης νέων, χωρίς αυτό να εκληφθεί από κάποιους ως ευκαιρία αποδέσμευσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όποιος αρνηθεί να υπογράψει το νέο δελτίο, παραμένει στο δυναμικό του συλλόγου για μία τριετία έστω και χωρίς το δικαίωμα να αγωνίζεται ελλείψει δελτίου.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος, οι Ενώσεις καταβάλλουν προσπάθεια να περιοριστεί η δαπάνη έκδοσης του νέου δελτίου, με κάποιες πηγές να υποστηρίζουν ότι η πρόταση προς την ΕΠΟ είναι για 10 ευρώ, αλλά τις πληροφορίες της ιστοσελίδας να αναφέρουν ότι αυτό είναι το ελάχιστο δυνατό τίμημα και πιθανότατα θα είναι λίγο ακριβότερο. Σε κάθε περίπτωση, θα γνωρίζουμε αναλυτικές λεπτομέρειες μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Share it