Search

“Σήκωσε” την αήττητη κούπα του πρωταθλήματος Κ19 με εντυπωσιακές επιδόσεις ο Αβεντίς Αβεντισιάν!

Έξαλλα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19 οι παίκτες της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να ήταν το 4ο διαδοχικό και τρίτο χωρίς ήττα(!), ωστόσο για τα περισσότερα παιδιά του τμήματος ήταν η πρώτη στέψη(καθώς πέρσι αναδείχτηκαν πρωταθλητές αλλά δεν έγινε απονομή ελέω Covid).

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να “σηκώσουν” την κούπα του πρωταθλήματος Νέων ήταν και ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 2002 Αβεντίς Αβεντισιάν(με την φανέλα με το νούμερο 3). Ο “Άβε”  με καταγωγή απο την Σταυρούπολη Ξάνθης, απ όπου είναι ηη μητέρα του Γεωργία Ορφανίδου, που απο τον Φεβρουάριο του 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έως το 2023 με τον ΠΑΟΚ(θυμηθείτε ΕΔΩ)  χάρηκε με την ψυχή του όπως όλοι οι συμπαίκτες του την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά.

Ο Ξανθιώτικης καταγωγής αν και αριστερό μπακ κατάφερε να σκοράρει 3 φορές, ενώ και στα 11 ματς που αγωνίστηκε φέτος ήταν βασικός και μάλιστα εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, έχοντας συνολικά 941 λεπτά συμμετοχής. Δικαιώνοντας όλους όσους βλέπουν στο πρόσωπο του Αβεντίς έναν παίκτη που έχοντας υγεία πάνω απ’ όλα θα μας απασχολεί αρκετές φορές στο μέλλον με τις αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ ήδη έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις και της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ ενώ ήταν και στην Ευρωπαϊκή λίστα του “δικέφαλου”

Share it