Search

Οι αγώνες ιστιοπλοΐας Friendship Regatta 2021 έρχονται στο Φανάρι

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ) και η αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής μαζί με τους Δήμους Καβάλας και Θάσου συμβάλλουν στην υλοποίηση των αγώνων ιστιοπλοΐας Friendship Regatta 2021 που συνδιοργανώνουν οι Όμιλοι Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης, από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου. Σε αυτήν την αθλητική συνάντηση, με αφετηρία την Καβάλα αναμένεται να λάβουν μέρος 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Την Τετάρτη 30/06 θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα μεταξύ Καβάλας και Φαναρίου που φέρει την επωνυμία Δημόκριτος Ι και Δημόκριτος ΙΙ. Την 1η Ιουλίου θα διεξαχθούν δυο παράκτιοι αγώνες στο Φανάρι με την επωνυμία Fanari Cup I και Fanari Cup IΙ. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την ίδια μέρα με την απονομή επάθλων στον Λιμένα Φαναρίου.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα μεταξύ Φαναρίου και Λιμένα Θάσου και στο νησί θα τελεστεί η λήξη των αγώνων.

Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα με συμμετοχές ιστιοπλόων από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και άλλες χώρες που είναι ενταγμένος στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διοργάνωσης την Τετάρτη 30 Ιουνίου και την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί μουσικό happening στο λιμάνι Φαναρίου στις 19:00.

Share it