Search

Λεουτσάκος: Για το καλό του ποδοσφαίρου η αναδιάρθρωση (+video)

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και την επικείμενη αναδιάρθρωση μίλησε στο Best TV ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης βρέθηκε στην Καλαμάτα για την απονομή του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της FL στην Μαύρη Θύελλα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης και μιλώντας στην τηλεόραση Best TV τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, είχαμε να ανταπεξέλθουμε και από την πανδημία. Δεν είχε αρκετά χρήματα και οι ομάδες. Ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα πρωτάθλημα μέσα σε τρεις μήνες. Καταφέρανε να παίξουν ανταγωνιστικό και καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα, στον Δήμαρχο, στη διοίκηση. Θεωρώ ότι η Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια να πάει εκεί που αξίζει».

Για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών είπε: «Έχω τύχη σε όλες τις μεταρρυθμίσεις. Ότι γίνεται είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα το δούμε στην πράξη. Έχουμε να πάρουμε πολλά από την είσοδο των β’ ομάδων στο πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Δείτε από το 11:39 και μετά στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Share it