Search

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα διεξήχθη η ετήσια ημερίδα στίβου του Κότινου

Την ετήσια του εκδήλωση, που δεν διεξήχθη πέρυσι λόγω της πανδημίας, διοργάνωση φέτος στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» ο Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος Αλεξανδρούπολης.

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας, που δεν έγινε πέρσι λόγω της πανδημίας, καταφέραμε φέτος να την πραγματοποιήσουμε και πάλι!

Αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, είχαν τη χαρά μετά από πάρα πολύ καιρο να βρεθούν όλοι μαζί και να κάνουν μια “προπόνηση” λίγο διαφορετική!!!! Μπορεί ο covid να τους στέρησε την προπόνηση για πολύ καιρό αλλά τους τελευταίους δύο μήνες μπαίνοντας στους φυσιολογικούς ρυθμούς όλοι έκαναν τις προσπάθειές τους με χαρά και έδειξαν ότι θα είναι έτοιμοι για τους Πανελλήνιους Αγώνες στη Θεσσαλονίκη που θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Τα αγωνίσματα που έγιναν σήμερα ήταν σφαίρα, Κορίνα, ακόντιο, μήκος και 100μ., προσαρμοσμένα στους αθλητές μας, σύμφωνα με τις κατηγορίες στις οποίες αγωνίζονται και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές τους Αλέξη Αγιαννιτόπουλο, Θοδωρή Ρεμπούτζια, Γιώτα Μαργιόλα και Δάφνη Δεληγιάννη να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να μείνουν ικανοποιημένοι με το θετικό αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ως προς την τεχνική βελτίωση των αθλητών τους αλλά και το πάθος που έδειξαν όλοι.

Στο τέλος έγιναν συμβολικές απονομές μεταλλίων σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Τις απονομές έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Βουρδόλης, που παρακολούθησε και χειροκρότησε όλες τις προσπάθειες των παιδιών.

Καλό καλοκαίρι και επιτυχίες στους αθλητές μας στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα (Κολύμβησης & στίβου) που θα λάβουν μέρος, τις πρώτες μέρες του Ιουλίου».

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Share it