Search

Δεν κατεβαίνουν στο 36ο ΠΠΠΔΣ Ξάνθη και Avvocati! Με 18 ομάδες και 6 ομίλους η διοργάνωση

Δύο ακόμα αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής είχαμε στο 36ο ΠΠΠΔΣ, που θα γίνει στα γήπεδα της Κομοτηνής από την 1η ως την 11η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα η μια απουσία είναι αυτή του ΔΣ Ξάνθης, λόγω ελειπής προετοιμασίας, αλλά και γενικότερα της κατάστασης με τον ιό, ενώ το παρόν τελικά δεν θα δώσουν ούτε οι Avvocati, οι οποίοι σε πρώτο χρόνο, ως μια από τις επιλαχούσες ομάδες, είχα αποδεχθεί την πρόσκληση να καλύψουν το κενό της Ηλείας.

Πλέον η διοργάνωση θα διεξαχθεί με 18 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 6 ομίλους των 3. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι δύο πρώτοι για να μείνουν 12 ομάδες, που μετά από κλήρωση θα καταρτιστούν σε 4 ομίλους των 3. Οι πρώτοι κάθε ομίλου θα αγωνιστούν στα Ημιτελικά, για να φτάσουμε στον Τελικό της Κυριακής 11 Ιουλίου.

Μετά από κλήρωση που διεξήχθη, η Κατερίνη τοποθετήθηκε στον όμιλο που βρισκόταν η Ξάνθη, με Λεμεσό και ΑΡΜΑ, ενώ ο Δημοσθένης στον όμιλο που ήταν ήταν οι Avvocati, με Αριστοτέλη και Κέρκυρα. Ο όμιλος της μοναδικής Θρακιώτικης ομάδας, της διοργανώτριας Ροδόπης, είναι πια ο 3ος.

Αναλυτικά οι 6 όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

1ος Όμιλος: Καβάλα, Λάρισα, Αγρίνιο

2ος Όμιλος: Λεμεσός, Κατερίνη, ΑΡ.Μ.Α.

3ος Όμιλος: Ηράκλειο, Ροδόπη, Βόλος

4ος Όμιλος: Νέμεσις, Sui Generis, Πάτρα

5ος Όμιλος: Κέρκυρα, Δημοσθένης, Αριστοτέλης

6ος Όμιλος: Πέλλα, Kοζάνη, Ιωάννινα

Share it