Search

Μόνο η Ξάνθη και άλλες 3 ομάδες πήραν άδεια συμμετοχής στην SL2! Χωρίς άδεια 28 ομάδες της Super League 2 και της Football League!

Aπίστευτο κι όμως μόλις 4 απο της συνολικά 32 ομάδες της Super League 2 και Football League πήραν άδεια συμμετοχής στην SL2, και μάλιστα σε εποχή που με την αναδιάρθρωση Αυγενάκη πάμε για πρωτάθλημα 36 ομάδων!

Είναι χαρακτηριστικό πως στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ πέρα απο την Ξάνθη, που μάλιστα πήρε και συγχαρητήρια για τον πληρέστατο φάκελο που κατέθεσε, και τους Λεβαδειακό, Βέροια και Ιωνικό, ο  οποίος έχει προβιβαστεί στη Super League 1 και η ΑΕΛ που εξετάστηκε με τους φακέλους των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, καμία άλλη ομάδα δεν πήρε το πράσινο φως απο την Επιτροπή

Οι ΠΑΕ  που «κόπηκαν» όπως σημειώνει το sportime θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν άδεια σε δεύτερο βαθμό, έχοντας το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση. Ο λόγος για τους: Χανιά, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, ΟΦ Ιεράπετρας, Διαγόρας (Super League 2), ΑΕΠ Κοζάνης, Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Ασπρόπυργος, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Ρόδος, Τρίγλια, Σαντορίνη(Football League)

Share it