Search

Σαν Σήμερα: 5 μετάλλια για τον Κότινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Με δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο, επέστρεψαν οι Πρωταθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ από την Αθήνα, όπου αγωνίσθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που διοργανώθηκε, τέτοιες μέρες σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουνίου του 2018 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

O Ευάγγελος Λυμβαίος, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή και μάλιστα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κορίνα με 5,25 μ. και το αργυρό μετάλλιο στη σφαίρα με 2,25 μ., (κατηγορία 32 U/20).

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μ. (κατηγορία 36), με χρόνο 9.03.42 και το χάλκινο μετάλλιο στο Ακόντιο (κατηγορία 36), με βολή στα 13.43μ.

O Φώτης Ντεφίδης, στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη σφαίρα με 5,19 μ., στην κατηγορία 35.

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, καθώς και στους προπονητές τους, Αλέξη Αγιαννιτόπουλο και Κώστα Πουρνάρα, που προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά», ανέφερε τότε ο Κότινος.

Share it