Search

Μέσω Εκτελεστικής Επιτροπής οι αλλαγές της ολιστικής μελέτης που θα εισαχθούν στη ΓΣ της ΕΠΟ!

Στάλθηκε στα μέλη της ΓΣ της ΕΠΟ η πρόσκληση και ημερήσια διάταξη της έκτακτης ΓΣ που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιουλίου για να ενσωματώσει τις προτεινόμενες από την ολιστική μελέτη αλλαγές στο καταστατικό, εφόσον αυτές εγκριθούν κατ’ αρχάς από την Εκτελεστική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που στάλθηκε στις Ενώσεις η διατύπωση του θέματος έχει ως εξής: «Ψήφιση προτάσεων Ε.Ε. ΕΠΟ για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή και την κωδικοποίηση των διατάξεών του».

Το θέμα αυτό είχε περιληφθεί στην τακτική ΓΣ της ομοσπονδίας την Παρασκευή 25 Ιουνίου αλλά δεν συζητήθηκε λόγω των διαφωνιών που είχαν καταγραφεί και όπως ανακοινώθηκε αποφασίστηκε «η πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας».

Ωστόσο, η υπάρχουσα διατύπωση αφήνει εκτός τυχόν προτάσεις των ΕΠΣ για αλλαγές στο Καταστατικό, οι οποίες εφόσον υποβληθούν εκπρόθεσμα δε χρειάζεται να εγκριθούν από την Ε.Ε. προκειμένου να τεθούν προς ψήφιση στη ΓΣ.

Στην πρόσκληση προς τα μέλη προβλέπεται πως αν η ΓΣ δεν μπορεί λόγω επιβολής μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του covid – 19 να γίνει με φυσική παρουσία των μελών στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, που έχει επιλεγεί, τότε θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Share it