Search

Με αιρετούς της ΑΜΘ είχε σύσκεψη ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν στην Αλεξανδρούπολη ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, παρουσία αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων της Θράκης.

Από την Ροδόπη παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι όλων των Δήμων της Θράκης όπως και οι Αντιπεριφερειάρχες μαζί με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Η σύσκεψη διοργανώθηκε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κος Καλαφάτης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στις 17 και 18/06.

«Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η προώθηση των έργων της Περιφέρειας και των Δήμων στην περιοχή, ενώ εξετάστηκαν επίσης προτάσεις για την ανάπτυξη και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης του πρώτου και του δεύτερου βαθμού κατά την άσκηση των καθηκόντων τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και είχε τη μορφή μιας ανοικτής συζήτησης κατά την οποία τέθηκαν σημαντικά ζητήματα. Αντίστοιχη σύσκεψη με τον υφυπουργό επεσήμανε ο κος Μέτιος, θα πραγματοποιηθεί σύντομα και στην Ανατολική Μακεδονία με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών της περιοχής.

Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ο κος Καλαφάτης επισκέφθηκε και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλη Ρούφο. «Γιατροί, νοσηλευτές, διοίκηση, διοικητικοί υπάλληλοι του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, έγιναν, όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μαχητές με αυταπάρνηση και ήρωες στον ακήρυχτο πόλεμο με τον κορονοϊό», δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

Share it