Search

Copa America: Η ανασκόπηση της 2ης αγωνιστικής

Έξι γκολ, την δεύτερη νίκη της Βραζιλίας, που σήμανε και την πρόκρισή της στα Προημιτελικά, τη γκέλα της Κολομβίας κόντρα στο Περού, τη νίκη της Αργεντινής στο ντέρμπυ με την Ουρουγουάη και την επικράτηση της Χιλής κόντρα στη Βολιβία, περιελάμβανε η 2η αγωνιστική του Copa America.

Η Βραζιλία έκανε το 2/2 επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του Περού, στο remake του περασμένου Τελικού της διοργάνωσης και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους “8”. Ο Σάντρο στο 12′ έκανε το 1-0, ο Νεϊμάρ με σουτ στο 68′ το 2-0, ο Ριμπέιρο στο 89′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Ριτσάρλισον στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου Κολομβία και Βενεζουέλα έμειναν στο 0-0, με τους Κολομβιανούς να υποπίπτουν σε γκέλα ολκής και την Βενεζουέλα να παίρνει έναν παληκαρίσιο βαθμό, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς και τα πολλά της προβλήματα λόγω του κορονοϊού.

Στον άλλο όμιλο η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 την Ουρουγουάη, σε ένα ακόμα σπουδαίο ματς. Tο γκολ της Αλμπίσελεστε σημείωσε ο Ροντρίγκεζ με κεφαλιά στο 13′.

Τέλος την πρώτη της νίκη σημείωσε και η Χιλή η οποία επικράτησε με 1-0 της Βολιβίας χάρη στο τέρμα του Μπρερετόν με σουτ στο 10′.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Χιλή-Βολιβία 1-0

Αργεντινή-Ουρουγουάη 1-0

Ρεπό: Παραγουάη

  1. Αργεντινή 4
  2. Χιλή 4
  3. Παραγουάη 3*
  4. Ουρουγουάη 0*
  5. Βολιβία 0

*Έχουν κάνει ρεπό

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

Κολομβία-Βενεζουέλα 0-0

Βραζιλία-Περού 4-0

Ρεπό: Εκουαδόρ

  1. Βραζιλία 6
  2. Κολομβία 4
  3. Βενεζουέλα 1
  4. Εκουαδόρ 0*
  5. Περού 0*

*Έχουν κάνει ρεπό

Share it