Search

Τρίτος στην Ρουμανία ο Μπανιώτης – Στο Βαλκανικό θα κυνηγήσει την πρόκριση για Τόκιο

Ο Κώστας Μπανιώτης εκμεταλλεύτηκε την πολυετή εμπειρία του στην πρώτη ημέρα των αγώνων στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας ολοκληρώνοντας τον αγώνα του στην τρίτη θέση στο ύψος με άλμα στα 2,23 μέτρα.

Όπως γράφει το paratiritis-news.gr, ο Κομοτηναίος άλτης δεν πραγματοποίησε την εμφάνιση που ήθελε ωστόσο κέρδισε θέσεις στο ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ελπίζοντας σε πρόκριση. Με το 2.23μ και την 3η θέση ανέβηκε από το Νο45 του ranking στο Νο42.

Η τελευταία ευκαιρία για τον Μπανιώτη θα είναι το βαλκανικό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και σίγουρα να πηδήξει πάνω από 2.27μ. Αν τα καταφέρει, θα μπει οριακά στο Νο32 υπολογίζοντας και τους Ρώσους στο ranking.

Ο Μπανιώτης είναι ένας αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου, δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό το 2019 και έχει την εμπειρία και τις περγαμηνές ώστε να παρουσιαστεί συνεπής σε ένα ακόμα σπουδαίο αθλητικό ραντεβού

Share it