Search

Με 20 ομάδες τελικά το 36ο ΠΠΠΔΣ! Πώς διαμορφώνονται οι όμιλοι

Με 20 ομάδες θα διεξαχθεί εν τέλει το 36ο ΠΠΠΔΣ από την 1η ως την 11η Ιουλίου στην Κομοτηνή. Ένα τουρνουά το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Σόλωνα και της Ηλείας, στα γήπεδα της Κομοτηνής δεν θα βρεθούν ούτε η Ρόδος, ο Δράκων και ο Αστέρας Ευελπίδων. Κι αν αντί της Ηλείας θα αγωνιστούν οι Avvocati, ο Νόμος, παρ’όλο που ήταν πρώτος επιλαχών, δεν θα αντικαταστήσει τελικά τον Σόλων, όπως επίσης δεν θα υπάρξουν αντικαταστάτριες και για τις άλλες τρεις ομάδες που αποχώρησαν.

Με τα νέα αυτά δεδομένα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στους ομίλους. Πλέον θα έχουμε 7 (και όχι 8) ομίλους, εκ των οποίων οι 6 θα διεξαχθούν με 3 ομάδες και ένας με 2.

Από τους 6 ομίλους των 3 ομάδων, θα προκριθούν οι 6 ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή και οι 5 καλύτερες 2ες, ενώ από τον 1ο όμιλο όπου έμειναν μόνο η Κατερίνη και ο Δημοσθένης, θα προκριθεί μόνο 1 ομάδα, μετά από 2 ματς που θα δώσουν μεταξύ τους.

Ο αρχικός 3ος όμιλος είχε απομείνει μόνο με την Κοζάνη, η οποία τοποθετήθηκε στον 8ο, νυν 7ο, λόγω του γεγονότος πως ήταν στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την Ρόδο.

Πλέον ο όμιλος του ΔΣ Ξάνθης είναι ο 3ος και αυτός του οικοδεσπότη ΔΣ Ροδόπης ο 4ος.

Αναλυτικά οι 7 όμιλοι του τουρνουά όπως διαμορφώνονται:

1ος Όμιλος: Κατερίνη, Δημοσθένης

2ος Όμιλος: Καβάλα, Λάρισα, Αγρίνιο

3ος Όμιλος: Λεμεσός, Ξάνθη, ΑΡ.Μ.Α.

4ος Όμιλος: Ηράκλειο, Ροδόπη, Βόλος

5ος Όμιλος: Νέμεσις, Sui Generis, Πάτρα

6ος Όμιλος: Κέρκυρα, Avvocati, Αριστοτέλης

7ος Όμιλος: Πέλλα, Kοζάνη, Ιωάννινα

Share it