Search

Έφτασε τις 20 ανανεώσεις παικτών ο Άρδας Καστανεών

Σε ακόμη 5 ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές προχώρησε ο Άρδας Καστανεών, φτάνοντας τις 20.

Ειδικότερα, στον Άρδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται οι Γιώργος Τζιρατούδης, Στέλιος & Άγγελος Μπαχτσεβανίδης, Μανώλης Μάτσιος και Κώστας Ζωγράφος.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πέντε ακόμα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών! Πρόκειται για τους : Γιώργο Τζιρατούδη (10ή σεζόν με τη φανέλα του Άρδα, εκ των μακροβιότερων “ξένων” στην ιστορία της ομάδας μας), Μανώλη Μάτσιο (5ή σεζόν), Στέλιο Μπαχτσεβανίδη (επίσης 5ή του σεζόν), Κωνσταντίνο Ζωγράφου (3ή σεζόν), καθώς και τον νεαρό Άγγελο Μπαχτσεβανίδη (αδερφός του Στέλιου), με την επισήμανση όμως πως και ο Άγγελος (όπως και ο Γιώργος Κουτέρης που ανακοινώθηκε η μεταξύ μας συμφωνία για ανανέωση σε προηγούμενη ανάρτηση) δεν πρόλαβε να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την ομάδα μας μιας και αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη, και τότε ήταν που σταματήσαν τα πάντα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ευχόμαστε την απο κοινού μας αγωνιστική πρόοδο με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με την υγεία πάνω απ’όλα και τη χαρά του παιχνιδιού να υπερκαλύπτει ότι “στραβό” κι αν φέρει αυτή η νέα σεζόν 2021-22».

Share it