Search

Ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη της Super League 2 οι Β’ ομάδες του big 4 με…βούλα Αυγενάκη!

Τροπολογία… πλήρους αλλοίωσης του πρωταθλήματος της νέας Super League 2 από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Η διοργανώτρια αρχή είχε θέσει μια σειρά από προϋποθέσεις για να αποδεχτεί τη συμμετοχή των Β ομάδων από την προσεχή σεζόν ωστόσπ ο υφυπουργός αθλητισμού έπραξε το εντελώς αντίθετο, δίνοντας σε αυτές τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη!

Οι αντιδράσεις θα είναι δεδομένες, αφού στην τροπολογία προβλέπεται ότι οι Β ομάδες θα έχουν δικαίωμα ψήφου στα συμβούλια, θα έχουν μερίδιο από τα έσοδα και θα μετέχουν στα πλέι οφ παρότι δεν θα έχουν δικαίωμα ανόδου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων:

-Οι Β ομάδες που μετέχουν στη SL2 αποτελούν μέλη του συνδέσμου έχουν πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις σύμφωνα με το καταστατικό και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

-Απαγορεύεται η άνοδος των Β’ ομάδων στη SL1 (σ.σ. δεν απαγορεύεται η συμμετοχή στα πλέι οφ)

-Αν υποβιβαστεί από τη SL1 ομάδα της οποίας η Β ομάδα αγωνίζεται στην SL2 τότε η Β ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

-Για τις Β’ ομάδες που θα αγωνιστούν στην SL2 ισχύουν οι προβλέψεις για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Share it