Search

Διπλή μεταγραφική βόμβα από τον Πανθρακικό με Βάσκο και Δραγανίδη!

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Συγκεκριμένα τα πράσινα του Πανθραξ θα φορούν τη νέα χρονιά ο Χρήστος Βάσκος και ο Πασχάλης Δραγανίδης. Οι συστάσεις και για τους δύο είναι περιττές, μιας που πρόκειται για δύο από τα πιο γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου της Κομοτηνής.

Διετέλεσαν συμπαίκτες στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στις αρχές της περασμένης σεζόν, με τον Δραγανίδη ωστόσο να μην έχει χρόνο συμμετοχής στα όσα ματς αγωνίστηκε η Δόξα και τον Βάσκο να ολοκληρώνει τη σεζόν στην Ελπίδα Σαπών.

Για τον Δραγανίδη επίσης αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον Πανθρακικό, μιας που ανήκε στο ρόστερ του συλλόγου τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011.

Ο Βάσκος έχει αγωνιστεί επίσης και στη Δόξα Προσκυνητών, ενώ ο Δραγανίδης έχει φορέσει μεταξύ άλων τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της Δόξας Προσκυνητών.

Προφανώς μετά από αυτές τις δύο μεταγραφικές βόμβες ενόψει της νέας σεζόν και με την προϋπόθεση πως θα διατηρήσει σχεδόν όλο το ρόστερ της περασμένης, ο Πανθρακικός γίνεται από τώρα το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης, στο δρόμο για την επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο επιθετικό Χρήστο Βάσκο.

Ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται από την Καστοριά και έχει αφήσει το “στίγμα” του στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης, έχοντας αναδειχθεί αρκετές φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης και αποκτώντας εν συνεχεία σημαντικές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική.
Ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έχει αγωνιστεί στην περιοχή μας με τις φανέλες της Δόξας Προσκυνητών (Α΄ ΕΠΣ Θράκης και Γ΄ Εθνική), Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου (Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΠΣ Θράκης) και Ελπίδας Σαπών (Γ΄ Εθνική) προσφέροντας τα μέγιστα όπου και αν αγωνίστηκε.
Τον Χρήστο Βάσκο υποδέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας ο Πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Μπάμπης Σακάρης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώτης Ξενοδοχίδης και ο προπονητής κ. Νίκος Μπαχαρίδης.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην “Πράσινη” οικογένεια και του ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και γκολ!”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Δραγανίδη.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί μία από τις πιο ποιοτικές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες της Ροδόπης σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Ο “Δράγα” επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε τόσο στην ομάδα μας όσο και στα ΤΕΠ έχοντας μάλιστα δύο συμμετοχές στην Super League την σεζόν 2009/10 (απέναντι σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό).
Εκτός από τον Πανθρακικό, ο Δραγανίδης αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αναγέννηση Επανομής, Διγενή Λακώμματος, Έβρο Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
Ευχόμαστε στον Πασχάλη μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του Πανθρακικού!”

Share it