Search

Πεντάδα ανανεώσεων ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανεών!

Με την γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ναλμπάντη, ο Άρδας Καστανεών ανακοίνωσε την παραμονή 5 ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Ο αρχηγός Θανάσης Καπετανίδης θα φορέσει για 15 σεζόν τη φανέλα της ομάδας, ενώ τη συνεργασία τους με την ομάδα ανανέωσαν επίσης ο Άρης Χαρισιάδης (για 12η σεζόν στα πράσινα), αλλά και οι Κώστας Ντινούδης, Βαλάντης Ναζίρης και Στέλιος Ναλμπάντης.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αρχίζοντας το χτίσιμο του ρόστερ της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22, και έχοντας ήδη προχωρήσει σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Γιώργο Ναλμπάντη, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά την παραμονή των 5 αρχηγών της περσινής σεζόν Θανάση Καπετανίδη (15ή σεζόν στον Άρδα ο “καπιτάνο” μας), Άρη Χαρισιάδη (12ή σεζόν), Κωνσταντίνο Ντινούδη (6ή σεζόν, σε 2 θητείες στην μεγάλη μας παρέα), Βαλάντη Ναζίρη (4ή σεζόν μαζί μας), Στέλιο Ναλμπάντη (3ή σεζόν στα αγαπημένα του “πράσινα”).

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και χαρές στην νέα αγωνιστική περίοδο, με την ελπίδα να φύγουμε οριστικά απ’ όλα αυτά της πανδημίας, που μας στερήσανε την χαρά του παιχνιδιού..»

Share it