Search

Μάνταλος για Αγιά Σοφιά-OPAP Arena: “Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω σε αυτό το γήπεδο!”(+video)

αι τυπικά παίκτης της ΑΕΚ ως το 2024 θα παραμείνει ο Πέτρος Μάνταλος, με την Ένωση να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του.

Μιλώντας στο ΑΕΚ TV μέσα από την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, ο Μάνταλος αποκάλυψε ότι έχει ονειρευτεί πολλές φορές το πως θα είναι να παίζει στο νέο γήπεδο. Επίσης αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει στα επτά χρόνια του στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι η απόφαση για να ανανέωση με την ΑΕΚ ήταν εύκολη.

«Αν κάνω ένα flash back έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Οι κακές είναι οι δύο σοβαροί τραυματισμοί μου τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να μην δούμε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουμε καταφέρει με την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρωταθλήματος και τις καλές πορείες στην Ευρώπη. Θα πορευτώ με τις καλές αναμνήσεις», ανέφερε αρχικά μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του.

Όσο για την ανυπομονησία του να παίξει στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, ο Μάνταλος πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω ονειρευτεί πολλές φορές το πως θα είναι να μπαίνω σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Περιμένω σαν τρελός να το μάθω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να ζήσω με την ΑΕΚ είναι να έρθουν κι άλλες καλές στιγμές με την ΑΕΚ. Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερή μας. Πρέπει να την αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή».

Τέλος, για το πόσο εύκολα πήρε την απόφαση να ανανεώσει με την ΑΕΚ, ο Μάνταλος υπογράμμισε: «Πολύ εύκολα. Πήρα ένα στυλό και έβαλα μια υπογραφή. Έχω πει αρκετές φορές για τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Μου είπε την πρόταση της, συμφώνησα, υπέγραψα και συνεχίζουμε. Στην ΑΕΚ έχω εκπληρώσει πολλούς στόχους και όνειρα που είχα από μικρό παιδί και αυτό το οφείλω στην ΑΕΚ. Μου έχει δώσει όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί».

Share it