Search

Pre Game: Απο την Καρδίτσα ξεκινά το “μαγικό ταξίδι” του Ορφέα προς το όνειρο της SL2

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου, ο Ορφέας Ξάνθης ρίχνεται σήμερα Κυριακή(17:00 LIVE SportsAddict) στην μάχη των μπαράζ ανόδου με την αρχή να γίνεται στην Καρδίτσα απέναντι στην ισχυρή Αναγέννηση.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θέλει να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις και γενικότερα να άπαντες στον σύλλογο σκοπεύουν να απολαύσουν το ταξίδι των μπαράζ, μια μοναδική εμπειρία για τον σύλλογο που μάλιστα στο τέλος της διαδρομής περιλαμβάνει για τους δύο πρώτους απο τους συνολικά πέντε πρωταθλητές που μετέχουν την άνοδο στην Super League 2.

Ισχυρό “όπλο” στην προσπάθεια της ομάδας της Ξάνθης θα παίξει ο τοπ σκόρερ του 1ου ομίλου με 9 τέρματα και βαρύ πυροβολικό του Ορφέα, Αλέξης Μελισσόπουλος, αλλά και το τρομερό δεσίμο όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου που υπάρχει στον σύλλογο. Άλλωστε το γεγονός οτι η ομάδα έχει έναν βασικό κορμό και την τελευταία πενταετία προσθέτει πινελιές έχει κάνει τον Ορφέα να διαθέτει διαχρονικά ένα ομοιογενές σύνολο.

Θυμίζουμε πως στα μπαράζ πέρα απο τον Ορφέα και την Αναγέννηση μετέχουν επίσης οι Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και Διαγόρας Στεφανοβικείου. Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ του Βορείου ομίλου.

Το ματς του Ορφέα Ξάνθης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς των δύο αγώνων που κάνουν πρεμιέρα στα μπαράζ

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης απαρτίζεται απο 21+7 ποδοσφαιριστές. Δείτε τους ΕΔΩ

Απο την άλλη η ομάδα της Καρδίτσας που ολοκλήρωσε αήττητη τον 3ο όμιλο θα έχει στην αποστολή της 26 παίκτες. Δείτε τους ΕΔΩ

Share it