Search

Σαν Σήμερα: Τουρνουά για τον Χρήστο Θεοδωρίδη στο Διδυμότειχο (+photos)

Ήταν 13 Ιουνίου του 2019 όταν πλήθος κόσμου (περισσότερα από 200 άτομα) βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου για να στηρίξουν τον 8χρονο τότε Χρήστο Θεοδωρίδη από την Κομοτηνή που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να ολοκληρώσει την θεραπεία του για να μεταβεί στην Ρωσία.

Στο τουρνουά το οποίο ήταν μία πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του Ορφέα Σοφικού Κώστα Συριτούδη & Παύλου Σταματόπουλου, έλαβαν μέρος οι Παλαίμαχοι Ορέστη Ορεστιάδας και ΑΕ Διδυμοτείχου και οι ομάδες Επίλεκτων Νότου και Βορρά.

Η φιλανθρωπική διοργάνωση ξεκίνησε με τον αγώνα των παλαιμάχων, στον οποίο ο Ορέστης επικράτησε 5-1 με χατ τρικ του Κώστογλου, ένα γκολ του Χρηστούδη και ένα του Γκεργκίδη, ενώ σε 2-1 για την ΑΕΔ είχε μειώσει προσωρινά ο Βουραζάνης.

Ακολούθησε ο αγώνας στον οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή έχουν καταγωγή από το νότιο τμήμα του νομού Έβρου και αντίστοιχα από το βόρειο κομμάτι. Ανάμεσα τους και ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στον Έβρο όπως ο Δημήτρης Σιώπης του ΟΦΗ, ο Γιώργος Κυριζάκης του Οδυσσέα Αυλιωτών Κέρκυρας, ο Χρήστος Πεταλωτής που παίζει σε ομάδα της Γερμανίας κ.α. Αυτό το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, με τον Κυριζάκη να σκοράρει για τους Νότιους και τον Καπετανίδη για τους Βόρειους.

Στα ημίχρονα των αναμετρήσεων πραγματοποιήθηκαν δράσεις για παιδιά, ενώ πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα, οι Συριτούδης και Σταματόπουλος έδωσαν φανέλα με τις υπογραφές των παικτών που συμμετείχαν και την φωτογραφία του μικρού Χρήστου, στον πατέρα του παιδιού Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Σταματόπουλος, το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 5.176 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it