Search

Ήττα στα σημεία στο επεισοδιακό παιχνίδι της Καρδίτσας με Αναγέννηση για τον Ορφέα Ξάνθης!

Αν και στάθηκε εξαιρετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μια στημένη φάση και ένα σουτ σε ανύποπτη φάση έκριναν το επεισοδιακό παιχνίδι της Καρδίτσας με την Αναγέννηση να επικρατεί με 2-0 του Ορφέα στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Super League 2

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την γηπεδούχο ομάδα να έχει ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Μανιά, ενώ η ομάδα της Ξάνθης απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ όπως των Πασχαλάκη και Τορομανίδη που δεν βρήκαν στόχο, ενώ η απόκρουση του πρώτου μέρους ανήκει στον Μανιά στο 33′ μετά απο προσπάθεια του Κουτρουμάνου και λίγο αργότερα σε προσπάθεια του Χασομέρη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα προσπαθώντας να απειλήσει σε προσπάθειες των Μελισσόπουλου και Βουλγαρίδη, όμως στο 59′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα απο στημένη μπάλα με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Πολίτη να καταλήγει στα δίχτυα του Μανιά για το 1-0. Μετά το γκολ η ένταση ανέβηκε και στο 66′ ο Μπακρατσάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης, οπού είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή με αντεγκλήσεις στους πάγκους των δύο ομάδων. Μετά την διακοπή το ματς έχασε τελείως ρυθμό και στο 87′ απο το πουθενά με μακρινό σουτ του Λώττα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους ενώ στο 96′ έφτασαν κοντά και σε τρίτο όμως την προσπάθεια του Ξέρα σταμάτησε πάνω στην γραμμή αμυντικός του Ορφέα

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Διαγόρα Στεφανοβικείου την Κυριακή 20 Ιουνίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Βλάχος (ΕΠΣ Αν. Αττικής) με βοηθούς τους Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας) και Βιτσεντζάτο (ΕΠΣ Αν. Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Μπουρουζίκας (ΕΠΣ Λάρισας) και παρατηρητής ο κ. Λέφας της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Θεολόγης Μ., Γκουγκούδης, Κουτρουμάνος, Μλαντένοβιτς, Μπακαδήμας, Μπακρατσάς, Νίκιτς, Πολίτης (89′ Ξέρας), Τζέκος (85′ Λώττας), Μπιτέλης, Χασομέρης(98′ Κόντος)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Μανιάς, Χασάνογλου, Τζαμπάζ Χακή (83′ Κριεζής), Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Τορομανίδης, Πασχαλάκης (83′ Χιντ Ιμέρ), Βουλγαρίδης (58′ Αλεξανιάν), Μελισσόπουλος Αλ. (83′ Σουκρήογλου).

Share it