Search

Με Χασομέρη και 26αδα θα υποδεχτεί τον Ορφέα Ξάνθης η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα απο τον Αρχοντή που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με Ηρακλή Λάρισας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης(17:00, LIVE Sportsaddict) η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Κουρτόγλου θα έχει στην διάθεση του υπόλοιπους 26 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του και όπως αναφέρουν μέσα της Καρδίτσας θα ανακοινώσει την 20αδα του αγώνα λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Η Αναγέννηση  θέλει να μπει με το δεξί στα μπαράζ και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις που την οδήγησαν στην αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου έχοντας μάλιστα με 40 τέρματα την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΣΑ:

Τσάμης (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Μπακρατσάς, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος, Καρακλάγιτς, Μπλαντένοβιτς.

Share it