Search

Στο Αθλητικό Μουσείο Ερέτριας “Βασίλης Καπενής” η φανέλα του Στέλιου Κεμανετζή

Στο Αθλητικό Μουσείο Ερέτριας “Βασίλης Καπενής” θα βρίσκεται η ιστορική φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας με το όνομα και τον αριθμό του Στέλιου Κεμανετζή.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η φανέλα του Νίκου Σαμαρά από την εποχή που ο αετός του ελληνικού βόλεϊ έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΟ Ορεστιάδας χαρακτηριστικά αναφέρει:

«O Βασιλης Καπενης ηταν ενα υπεροχο παλικαρι με πολλους φιλους και αγαπημενους. Ταξιδεψε στο φως το 2013 αφηνοντας ενα τεραστιο κενο στην Οικογενεια του αλλα και στους Ανθρωπους που τον ηξεραν και τον αγαπουσαν….

Καθε χρονο γινεται ενας φιλικος αγωνας στην μνημη του οπου λαμβανουν μερος πολλοι και εξαιρετικοι φιλοι του απο τον χωρο του ποδοσφαιρου και οχι μονο.

Στην μνημη του λοιπον ο αδερφος του Γιωργος εφτιαξε σιγα σιγα εναν υπεροχο χωρο με εμφανισεις πολλων ποδοσφαιριστων Ελληνων αλλα και ξενων αθλητών. Υπαρχουν επισης τα προσωπικα αντικειμενα του Βασιλη, αποκομματα απο εφημεριδες, απο Ιστορικους Αγωνες, Εισιτηρια απο διεθνεις αγωνες Ελληνικων ομαδων και πολλα αλλα εξαιρετικα ενδιαφεροντα θεματα του ποδοσφαιρου και κατ επεκταση του Αθλητισμου.

Το μουσειο συντομα θα ανοιξει τις πορτες του για το κοινο και η εισοδος θα ειναι δωρεαν. Εκεί θα βρίσκεται και η ιστορική φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας με το νούμερο 4 του εμβληματικού μας αρχηγού Στέλιου Κεμανετζή, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Στον ιδιο χώρο βρίσκεται και η φανέλα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, από την σεζόν που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Οι Ανθρωποι δεν πεθαινουν ποτε οταν τους θυμουνται ….»

Share it