Search

Διασυλλογικό πρωτάθλημα σκοποβολής διοργανώνει ο Εθνικός στις 12-13 Ιουνίου

Το Σκοπευτικό Τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, διοργανώνει το Σάββατο 12/6 και την Κυριακή 13/6, διασυλλογικούς αγώνες σταθερού στόχου κεντρικής πυροδότησης (2 αγώνες), με ώρα έναρξης 16:30, στο σκοπευτήριο του, στο ΠΒ Αλίκης Αλεξανδρούπολης.

Εκτός από τα μέχρι τώρα ισχύοντα (ΔΑΙ εν ισχύ, κάρτα υγείας θεωρημένη από καρδιολόγο) πρέπει να παραδοθεί στην γραμματεία του αγώνα κατά την εγγραφή, εκτυπωμένο αποτέλεσμα μοριακού ή rapid test, το οποίο να έχει γίνει τη μέρα του αγώνα ή την Παρασκευή 11/6. Με το test της Παρασκευής, λαμβάνουμε μέρος και στους δύο αγώνες. ΔΕΝ γίνονται δεκτά τα self test που κάνουμε για τη δουλειά μας. Χωρίς το test δεν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής.

Φυσικά η υποχρέωση για τη χρήση μάσκας και για την τήρηση αποστάσεων παραμένει. Υπάρχει δυνατότητα διάθεσης φυσιγγίων 9 mm. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρωτόκολλο, δεν θα γίνουν απονομές και τα έπαθλα θα αποσταλούν ταχυδρομικά ή θα επιδοθούν όταν χαλαρώσουν οι περιορισμοί. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών ή επισκεπτών.

Για τυχόν απορίες, 6936576510.

Share it