Search

Με εννιάρι αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ του 1ου ομίλου ο Αλέξης Μελισσόπουλος! Οι 13 Θρακιώτες top scorers!

Την Κυριακή έπεσε η αυλαία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης να αναδεικνύεται πανάξια πρωταθλητής(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τους “κιτρινόμαυρους” να κατακτούν και δεύτερη πρωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μελισσόπουλος, με τα 2 γκολ επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς στην τελευταία αγωνιστική έφτασε τα 9 και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ του ομίλου, αφήνοντας στην 2η θέση τους Τσίτα του Ηρακλή και Μπερούκα του Πανδραμαϊκού με 8. Μάλιστα, πολλά από τα τέρματα του Μελισσόπουλου έδωσαν τρίποντα νίκης στον Ορφέα, πράγμα που δείχνει την καταλυτική παρουσία του επιθετικού των Ξανθιωτών για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ διακρίνουμε και άλλους Θρακιώτες. Κοσμάς Γκέκας (Άρης Αβάτου) και Βασίλης Παπούδης (ΑΕ Διδυμοτείχου) πέτυχαν από 5 γκολ έκαστος. Ο Θοδωρής Τορομανίδης του Ορφέα Ξάνθης σημείωσε 4, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχε και ο Κώστας Πατσιώρας της Αλεξανδρούπολης. Ενώ απο 3 τέρματα έχουν οι Στράτος Μαλτέζος και Δημήτρης Παπάζογλου της Αλεξανδρούπολης, τον Μηνά Ισπυρλίδη του Αβάτου, τον Μπερτράν Ρομπέρ της Ελπίδας και τον Γιώργο Λίτσκα της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Στην λίστα συναντάμε και Θρακιώτες που δεν αγωνίζονται σε ομάδες της Θράκης όπως οι Γιώργος Γούλας και Ντενίζ Μπαϊκαρά που πέτυχαν από 3.

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας που έχουν σημειώσει από 3 γκολ και πάνω:

9 γκολ: Αλέξης Μελισσόπουλος (Ορφέας Ξάνθης)

8 γκολ: Θωμάς Τσίτας (Ηρακλής Αμπ.), Γιώργος Μπερούκας (Πανδραμαϊκός)

6 γκολ: Σάββας, Μουδούρογλου (Πανδραμαϊκός), Σωτήρης Θεοδωρίδης (Εθνικός Σοχού)

5 γκολ: Νίκος Πορτουλίδης (Ηρακλής Αμπ.), Γιώργος Παυλίδης, Μανώλης Τσίλογλου, Χρήστος Ελέζι, Αργύρης Μπαρέττας (Αετός Οφρυνίου), Κοσμάς Γκέκας (Άρης Αβάτου), Βασίλης Παπούδης (ΑΕ Διδυμοτείχου)

4 γκολ: Θεόδωρος Τορομανίδης (Ορφέας Ξάνθης), Ροτζέριο Μάρτινς (Ηρακλής Αμπ.), Κώστας Πατσιώρας (Αλεξανδρούπολη), Λεωνίδας Αχαλινόπουλος (Εθνικός Σοχού), Δημήτρης Μπόζης (Ελπίς Σαπών), Παύλος Χατζηδημητρίου (ΑΕ Αμπελοκήπων)

3 γκολ: Σάββας Τουμανίδης (Αετός Οφρυνίου), Στράτος Μαλτέζος, Δημήτρης Παπάζογλου (Αλεξανδρούπολη FC), Γιώργος Γούλας, Δημήτρης Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου), Ντενίζ Μπαϊκαρά (Νέστος Χρυσούπολης), Γιώργος Σιάκκας (Μ. Αλ. Ορφανίου), Μηνάς Ισπυρλίδης (Άρης Αβάτου), Γιώργος Λάμι, Αλέξανδρος Καρανδρέας(ΑΕ Ευόσμου), Μπερτράν Ρομπέρ (Ελπίς Σαπών), Γιώργος Λίτσκας (ΑΕ Διδυμοτείχου)

Share it