Search

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές για τα μπαράζ ανόδου παρατάξεων των Δήμων Ξάνθης, Τοπείρου και Σπ. Τσιλιγγίρη στον Ορφέα Ξάνθης!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο πρωταθλητής Ορφέας Ξάνθης δέχθηκε μπαράζ συγχαρητηρίων από τον Δήμο Ξάνθης, τη Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για Όλους», τον Δήμο Τοπείρου αλλά και τον ξανθιώτη Βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη αλλά και αρκετούς ακόμα πολιτικούς και τοπικούς φορείς

Παράλληλα ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον σύλλογο της Ξάνθης ενόψει της διαδικασίας των μπαράζ που αρχίζουν την Κυριακή(δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα)

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Ξάνθης

«Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την πανηγυρική κατάκτηση της 1ης θέσης,  στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης θα τη συνοδεύουν και στα τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που θα ακολουθήσουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με το υψηλό ηθικό που διαθέτουν παίχτες και διοίκηση,  θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να χειροκροτήσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη superleague2, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας.

Συγχαίρουμε προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνουμε, κατά τον  πλέον απόλυτο τρόπο, ότι ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς.

Εύγε !»

Ξάνθη για Όλους: Υπερήφανη η Ξάνθη μας για τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ!

«Εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια μας στο Δ.Σ., στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ και στον ακάματο Μπάμπη Χατζημεστή που έχει συνδέσει το όνομά του με το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και τον ΟΡΦΕΑ για τη μεγαλειώδη πορεία τους που τους ανέδειξε πανάξιους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης σήμερα αισθάνονται υπερήφανοι για την ιστορική ομάδα του ΟΡΦΕΑ, που πανάξιος πρεσβευτής της πόλης μας  έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στα αθλητικά δρώμενα της Ξάνθης.

Είναι σημαντικό ο Δήμος Ξάνθης να στέκεται έμπρακτα αρωγός στις προσπάθειες όλων των αθλητικών συλλόγων που εκπροσωπούν την Ξάνθη μας σε εθνικές κατηγορίες και των ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσπαθούν διαχρονικά να προσφέρουν στη νεολαία και στον αθλητισμό της Ξάνθης. Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Είμαστε υπερήφανοι για σας!

«Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Τα συγχαρητήρια του Δήμου Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Μπάμπη Χατζημεστή για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και κάνοντας όλους εμάς στο Ν. Ξάνθης υπερήφανους.

Ευχόμαστε σύντομα να καμαρώσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη B΄ Εθνική Κατηγορία προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Το μήνυμα του Ξανθιώτη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Τσιλιγγίρη

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο του Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Γ Εθνικής.
Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τον κ. Χατζημεστή, ο οποίος επί σειρά ετών έχει αφοσιωθεί στον Ορφέα και στον αθλητισμό , έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης.
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης κ. Μουρτζάνο για αυτή την μεγάλη επιτυχία , που μας έκανε όλους υπερήφανους !

Share it