Search

Photos: Με δώρα και συγκίνηση αποχαιρέτησε Μίλλερ ο Άρης Αβάτου! Το μήνυμα του Κύπριου αμυντικού

Ξεχωριστής σημασίας ήταν το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΔ για τον Στέφανο Μίλλερ, καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κύπριου αμυντικού με την φανέλα του Άρη Αβάτου.

Ο Μίλλερ μετά απο μια τριετία γεμάτη συγκινήσεις αποχαιρετά την ομάδα του Αβάτου καθώς ολοκληρώνει τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο. Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι συμπαίκτες του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν όπως πρέπει, με τον Μίλλερ να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ του έγιναν δύο πολύ όμορφα δώρα με τον Πρόεδρο του Άρη, Ηλία Κοτόπουλο να χαρίζει στον Στέφανο μια επετειακή φανέλα του Άρη Αβάτου με το όνομα του.

Ενώ οι συμπαίκτες του ετοίμασαν ένα κολάζ με στιγμές του Μίλλερ στα “κιτρινόμαυρα” με τους Βασίλη Κουτσούμπα, Πέτρο Σαρηγιαννίδη και Κοσμά Γκέκα να του κάνουν την έκπληξη πριν την έναρξη του αγώνα που είχε θετική έκβαση για τον Άρη κάνοντας ιδανικό το φινάλε του Στέφανου στην ξανθιώτικη ομάδα.

Απο την πλευρά του ο Κύπριος αμυντικός επέλεξε με ανάρτηση του να αποχαιρετήσει συμπαίκτες, φίλους και την δεύτερη οικογένεια του όπως την χαρακτήρισε την ομάδα του Αβάτου, με την φανέλα του οποίου έζησε μια τρομερή τριετία. Γράφοντας χαρακτηριστικά

“Μετά από 4 χρόνια σπουδών στην Κομοτηνή και 3 χρόνια στην ομάδα του Άρη Αβάτου Ξάνθης κλείνει για μένα ένας κύκλος με χαρές λύπες και πολλές αξέχαστες στιγμές. Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Διοίκηση προσωπικά που ήταν ΚΥΡΙΟΙ απέναντι μας και πάντα δίπλα μας αποδεικνύοντας ότι ο Άρης Αβάτου είναι από τα πιο σοβαρά ερασιτεχνικά σωματεία στον όμιλο, τους προπονητές που έχω συνεργαστεί και έμαθα πολλά, αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμποδοσφαιριστές μου που μαζί 3 χρόνια γελάσαμε κλάψαμε και γίναμε μια οικογένεια που δεν θα ξεχάσω ποτέ!!! (Μαζί περάσαμε στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος, μαζί αποκλειστήκαμε στους ημιτελικούς του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και μαζί πετύχαμε τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα μας την κάθε χρονιά) ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ 2η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!”

Ενώ μίλησε και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο για το τελευταίο του ματς

http://

Share it