Search

Pre Game: Φινάλε στη Γ’ Εθνική – Κλειδώνουν πρωτιά και παραμονή

Αυλαία ρίχνει σήμερα Κυριακή 6/6 ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής με την 15η αγωνιστική.

Του πρωτάθλημα αυτό του ενός γύρου λόγω της καθυστέρησης έναρξης του εξαιτίας του κορονοϊού, φτάνει στο τέλος του σήμερα και περίπου στις 7 το απόγευμα θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή, αλλά και όλες τις ομάδες που υποβιβάζονται.

Μέχρι στιγμής θυμίζουμε ότι μαθηματικά έχουν υποβιβαστεί Αναγέννηση Θαλασσιάς και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή Ορφέας Ξάνθης, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Αετός Οφρυνίου, Πανδραμαϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης, Αλεξανδρούπολη και Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου.

Ο Ορφέας (δείτε την αποστολή του εδώ) με τον Ηρακλή είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει το προβάδισμα. Στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την Αναγέννηση Θαλασσιάς (δείτε την αποστολή της εδώ).

Την παραμονή του θέλει να σφραγίσει ο Άρης Αβάτου (δείτε την αποστολή του εδώ) επικρατώντας της ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ) η οποία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Για την παραμονή της παλεύει και η Ελπίδα Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ) που έχει δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Νέστο Χρυσούπολης.

Η Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ) που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της υποδέχεται τον επίσης σωσμένο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Για την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του SportsAddict.gr στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Share it