Search

Παραμονή με πάρτυ για τον Άρη Αβάτου! Υποβιβάστηκε η ΑΕΔ παρά την μεγάλη προσπάθεια!

Την παραμονή του στη Γ’ ΕΘνική εξασφάλισε ο Άρης Αβάτου που στη 15η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστοφορίδη να απειλεί με κεφαλιά για τους γηπεδούχους και το πλασέ του Παπούδη να περνά μόλις άουτ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αβάτου εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, κάνοντας ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 55′ από μια καταπληκτική ενέργεια και ασίστ του Χατζηπαπά, ο Γκέκας βγήκε απέναντι από τον Παπά και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 61′ έπειτα από μια κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη, ήταν ο Γκουτσίδης, εκείνος που με νέο πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 82′ από πίσω πάσα του Γκέκα, ο επερχόμενος Τσάπαρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από την επιμονή και το γύρισμα του Ψεμματά, ο Ισπυρλίδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 4-0 και στο 88′ ο Τσελέπης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τομαράς που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Δόδογλου από την ΕΠΣ Θράκης. Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Αβάτου τίμησε τον Στέφανο Μίλλερ που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας(θα υπάρχει σχετικό θέμα σε επόμενη ανάρτηση)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Μπουλούτ, Βαφειάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Γκουτσίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καρίπογλου, Τσάπαρης, Ψεμματάς, Ισπυρλίδης.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Μαυράκης): Παππάς, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Παπουδής, Βαγγέλοφ, Λίτσκας, Βαρσαμίδης, Γιαννιώτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσελέπης, Γκαϊδατζής, Μυτσιούδης, Σιναπίδης, Γκασίδης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it