Search

Ανατροπή τίτλου για τον Ορφέα Ξάνθης, αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Θαλασσιάς

Την 1η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατέκτησε ο Ορφέας Ξάνθης μετά και την ανατρεπτική του νίκη επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική.

http://

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΔΩ

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ορφέα και μόλις στο 2′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λάζαρο Ορφανίδη, ωστόσο η ομάδα του Ορφέα συνήλθε γρήγορα και αντέδρασε ισοφαρίζοντας με τον Χρήστο Πασχαλάκη στο 14′ , ενώ στο 26′ κατάφερε να κάνει και την ολική ανατροπή με τέρμα του Αλέξη Μελισσόπουλου για το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με καλές στιγμές εκατέρωθεν ωστόσο στο 60′ ο τοπ σκόρερ του Ορφέα και του 1ου ομίλου, Αλέξης Μελισσόπουλος, σκόραρε ξανά για το 1-3 που έμεινε μέχρι το τέλος και οδήγησε τον Ορφέα στην κατάκτηση του ιστορικού πρώτου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Απο την άλλη στην Αναγέννηση υπήρχε επίσης χαρά καθώς η ομάδα αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Γ’ Εθνική, έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία με ένα αρκετά νεανικό σύνολο. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ομέρ Κεχαγιά και Στράτο Σάββογλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Δανδανόπουλος, Τεφήκογλου, Παπαστεφάνου, Δελητζόγλου(46′ Σαρηγιαννίδης), Γκριγκοριάν, Σεμπιτράκου(46′ Κωφίδης), Τουργαίδης, Σταύρου(62′ Μπίλιας), Κούπας(62′ Κουτίνης), Ορφανίδης, Εφεντόπουλος(76′ Κοτζακελίνης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Μανιάς, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου(89′ Καραγκιόζης), Κριεζής(68′ Βουλγαρίδης), Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ(89′ Μελισσόπουλος Ν.), Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος Αλ.(83′ Χίντ Ιμέρ), Τορομανίδης, Πασχαλάκης(83′ Σουκρήογλου)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it