Search

Εύκολη πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros για την βελτιωμένη Σάκκαρη

Στον 3ο γύρο του Roland Garros (φάση των “32”) προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη επικρατώντας της Ιταλίδας Τζασμίν Παολίνι με 2-0 σετ (6-2,6-3)

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας, έχοντας πάρα πολύ καλά ποσοστά στο σερβίς της και κυρίως στο πρώτο, κάνοντας λιγότερα αβίαστα λάθη, έχοντας πολλούς winner και όπλο τα δυνατά της χτυπήματα και όντας γενικά ανώτερη της αντιπάλου της.

Η Σάκκαρη έχασε 2 break στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο έσπασε το σερβίς της Παολίνι για το 3-2, έχοντας προηγουμένως σώσει με τη σειρά της μια ευκαιρία για break που είχε η Ιταλίδα. Στη συνέχεια η Σάκκαρη επέβαλε την κυριαρχία της και αφού έκανε και δεύτερο σερί break, έκλεισε το πρώτο σετ με 6-2.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εξίσου ιδανικά με δύο break και ένα hold της Ελληνίδας για το 3-0, με την Παολίνι να απαντά προσωρινά με break back για το 3-1. Το σετ έφτασε στο 5-3, με την Σάκκαρη να έχει χάσει 4 ευκαιρίες για break στο 7ο game, κάτι που τελικά κατάφερε στο 9ο, για να διαμορφώσει το 6-3.

Στο ταμπλό των γυναικών οι δυσάρεστες ειδήσεις συνεχίστηκαν, αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Οζάκα και η Άσλεϊ Μπάρτυ Νο1 του κόσμου, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού. Έτσι στο τουρνουά συνεχίζουν πλέον μόλις 5 από τις 10 τενίστριες του top 10 της διοργάνωσης.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η Μέρτενς από το Βέλγιο.

Share it