Search

Με Λουτσέσκου ξανά στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τσονάκας!

Σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ γίνονται γνωστές.

Μετά λοιπόν, την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί του επιστρέφουν και πέντε συνεργάτες του, στους οποίους έχουν προστεθεί δύο νέα πρόσωπα, ένας υπεύθυνος για την ατομική βελτίωση και προπονητής τερματοφυλάκων. Ενώ ο παλαιότερος εκ των συνεργατών του Ρουμάνου είναι ο Γιώργος Τσονάκας, που είναι στο τιμ του Λουτσέσκου απο την Ξάνθη ενώ πέρα απο την προηγούμενη παρουσία στον ΠΑΟΚ τον ακολούθησε και στην Αλ Χιλάλ

Αναλυτικά οι συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού:

  1. Κριστιάνο Μπάτσι – 1ος βοηθός υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα
  2. Παντελής Κωνσταντινίδης – βοηθός, υπεύθυνος για την μελέτη των αντιπάλων
  3. Πάολο Καστορίνα – υπεύθυνος για ατομική βελτίωση
  4. Ματέο Σπαταφόρα – φυσική κατάσταση
  5. Τσονάκας Γιώργος – υπεύθυνος αποκατάστασης και αποθεραπείας
  6. Χοσέ Μορέιρα – Τερματοφυλάκων
  7. Κυριάκος Τσιτιρίδης – video analysis.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν επιστρέφει μόνος του στον Δικέφαλο, αλλά φέρνει και το επταμέλες επιτελείο του, με την τελική σύνθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος να οριστικοποιείται τις επόμενες μέρες.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι θα είναι ο πρώτος βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού και θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Δίπλα στον Λουτσέσκου θα βρίσκεται κι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου θα είναι υπεύθυνος για τη μελέτη των αντιπάλων.

Ο Ματέο Σπαταφόρα επιστρέφει κι αυτός στη Θεσσαλονίκη, στο ίδιο πόστο που είχε και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Μαζί μας θα είναι και πάλι οι Γιώργος Τσονάκας και Κυριάκος Τσιτιρίδης. Ο πρώτος θα είναι γυμναστής αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ ο δεύτερος θα επιφορτιστεί με το κομμάτι της βίντεο ανάλυσης.

Στο τεχνικό τιμ του Ρουμάνου έχουμε και δύο νέα πρόσωπα. Ο Πάολο Καστορίνα θα αναλάβει χρέη υπευθύνου για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Χοσέ Μορέιρα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας“.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως στο τριετές συμβόλαιο του νέου – παλιού – προπονητή του “Δικεφάλου” έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Share it