Search

Το καθαρίζει στο 1.85

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα για την στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις επιλογές που αφορούσαν τον τελικό του Final Four της EuroLeague. Το Over στα ομαδικά φάουλ της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν από την τρίτη περίοδο, ο Μίσιστς έπαιξε 35 λεπτά, με το line στα 32:00, ενώ εκτέλεσε και 8 βολές, με το line στις 4.5. Σήμερα αρχίζουν τα playoffs στην ACB και όπως είναι λογικό, η επιλογή  μου έρχεται από εκεί, αν και θα αφορά ένα μακροχρόνιο στοίχημα.

Γιατί να παίξω στη bet365 με τις καλύτερες αποδόσεις

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Θα ασχοληθώ με τη σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκραν Κανάρια, με τη «βασίλισσα» να έχει τελειώσει τη regular season στην πρώτη θέση και τους «νησιώτες» να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική, χάρη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιο συγκεκριμένα, η Γκραν Κανάρια χρειαζόταν την τελευταία αγωνιστική νίκη επί της Μπέτις και παράλληλα να χάσει η Μάλαγα από την αδιάφορη Ρεάλ, όπως και έγινε.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Η Ρεάλ είναι ξεκούραστη, καθώς στις τελευταίες 20 μέρες έχει δώσει μόλις δύο ματς, ενώ έχουν εξαλειφθεί και τα προβλήματα τραυματισμών, αφού και ο Έντι Ταβάρες προπονήθηκε κανονική όλη την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα όσον αφορά το ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ θεωρώ πολύ δύσκολο για την Γκραν Κανάρια ακόμα και το να πάρει ένα παιχνίδι (το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο). Θα πάρω το 2-0 σε απόδοση 1.85, αφού θεωρώ ότι η απόδοση είναι πιο μεγάλη από όσο θα έπρεπε…

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για τη Liga ACB στο Foxbet

 

Share it