Search

Pre Game: Προτελευταία αγωνιστική στη Γ’ Εθνική με ματς που κρίνουν τίτλο και παραμονή

Δύο στροφές έμειναν για το φινάλε του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η μία από αυτές διεξάγεται σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου στις 17:00.

Σε αυτή την 14η αγωνιστική υπάρχουν παιχνίδια που για κάποιες ομάδες μπορούν να κρίνουν το μέλλον τους στην κατηγορία. Ένα από αυτά είναι του Ορφέα Ξάνθης (δείτε την αποστολή του εδώ) με το Νέστο Χρυσούπολης στο οποίο σε περίπτωση που οι Ξανθιώτες πάρουν το τρίποντο κλειδώνουν την 1η θέση και την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου.

Ένα κομβικό παιχνίδι αναφορικά με την παραμονή τώρα είναι αυτό της ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ) με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η ΑΕΔ θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα επέλθει ο υποβιβασμός για την εβρίτικη ομάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο και το ματς της Ελπίδας Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ) με την Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ). Οι δύο ομάδες της Θράκης παλεύουν για την παραμονή τους, με αυτή της Ροδόπης να είναι που «καίγεται» περισσότερο πάντως για τους βαθμούς της νίκης καθώς είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τους Εβρίτες που είναι στο +4, αλλά και αυτοί θέλουν το τρίποντο για να μην μπλέξουν και να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή από σήμερα.

Ντέρμπι παραμονής έχει και ο Άρης Αβάτου (δείτε την αποστολή του εδώ) που φιλοξενείται από τον Εύοσμο και επίσης θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξει στην τελευταία αγωνιστική, στην οποία και θα υποδεχθεί την ΑΕ Διδυμοτείχου σε ακόμη ένα ντέρμπι, αν φυσικά η ΑΕΔ νικήσει σήμερα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχει βαθμολογική σημασία γι’ αυτήν το τελευταίο ματς.

Τέλος, η Αναγέννηση Θαλασσιάς (δείτε την αποστολή της εδώ) που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Αμπελοκήπων.

Για την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του SportsAddict.gr στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Share it