Search

Φουρτούνα: «Έκοψαν την περίφραξη του γηπέδου από τον Δήμο και μας πήραν το τρακτεράκι κουρέματος»

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγνάντιας στην Αλεξανδρούπολη, όπως έκανε γνωστό μέσα από την σελίδα της στο facebook ο Α.Σ. Φουρτούνα Αλεξ/πολης, ομάδα που συμμετέχει στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της Φουρτούνας λοιπόν, αφήνουν να εννοηθεί ότι με εντολή του αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεόδωρου Βουρδόλη και χωρίς η διοίκηση της ομάδας να ερωτηθεί, υπάλληλοι του Δήμου Αλεξ/πολης έκοψαν την περίφραξη του γηπέδου, μπήκαν μέσα και πήραν το τρακτεράκι με το οποίο η ομάδα κουρεύει το γρασίδι, ενώ έλειπαν και τα δίχτυα από τις εστίες. Δεν έμειναν όμως εκεί αφού στην συνέχεια έδωσαν το τρακτεράκι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προφανώς… το χρειαζόταν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Φουρτούνα, η διοίκηση του Εθνικού βοήθησε στο να λυθεί το θέμα και θα επιστρέψει το τρακτεράκι, όμως πραγματικά το γεγονός είναι από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι συνέβησαν. Όπως λένε στην Φουρτούνα θα μπορούσε πολύ απλά η δημοτική αρχή να ζητήσει τα κλειδιά του γηπέδου από την ομάδα και όχι οι υπάλληλοι να κάνουν ζημιά στην περίφραξη για να εισέλθουν.

Η Φουρτούνα χαρακτηρίζει σουρεαλιστικό το γεγονός, ενώ όπως επίσης κάνει γνωστό, πλέον στη θέση του τρακτέρ βρίσκεται ένα… άλογο.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Φουρτούνας παρακάτω:

“The Κόπανοι”

Ακόμη ένα σουρεαλιστικό κεφάλαιο, που θα ζήλευε μέχρι και το Cult 24, γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην μαύρη βίβλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της καραντίνας η καλομαυρισμένη μυώδης ομάδα εργασίας της Φουρτουνάρας πήγε στο γήπεδο της Αγνάντιας για την προγραμματισμένη συντήρησή του, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 .

Προς έκπληξή της, εκτός από μία τεράστια τρύπα στην περίφραξη, διαπίστωσε οτι έλειπαν τα δίχτυα από τις εστίες και το τρακτεράκι κουρέματος, ενώ στο κέντρο του γηπέδου στεκόταν περήφανο ένα καφέ άλογο!

Η αντίδραση μας ήταν να σκεφτούμε δύο ενδεχόμενα :
Α) Ότι κάποιος τα έκλεψε
Β) Ότι κάποιος τα έκλεψε και για αντάλλαγμα μας άφησε ένα άλογο.

Από την στιγμή που το άλογο δεν μας έλεγε τι έγινε, αρχίσαμε την περιπλάνηση στο χωριό και χτυπώντας πόρτα πόρτα σαν μικροί τυμπανιστές μάθαμε, εκτός από τα κάλαντα και τα κουτσομπολιά της περιοχής, πως ό,τι έλειπε τα είχαν εξαφανίσει υπάλληλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν εντολής του Αντιδημάρχου Αθλητισμού.

Ξετυλίγοντας τον μίτο των γεγονότων ενημερωθήκαμε πως άνθρωποι του Εθνικού περνώντας εντελώς “τυχαία” από το γήπεδό μας – γνωστό στέκι της περιοχής- εντυπωσιάστηκαν από το χαλασμένο και κρυμμένο από τα χόρτα τρακτεράκι μας.

Μετά από εντολή του αντιδημάρχου, τα τσακάλια του Δήμου αδυνατώντας να μπούνε από μία από τις τρύπες που χώρεσε ολόκληρο άλογο, αποφάσισαν να κόψουν την περίφραξη (!) ,να αφαιρέσουν τα δίχτυα από τις εστίες και να φέρουν γερανό ώστε να φορτώσουν το τρακτεράκι. Φυσικά σε όλη αυτή την διαδικασία κανείς τους δεν σκέφτηκε να μας πάρει ένα τηλέφωνο για να μας ενημερώσει και να τους ανοίξουμε την κύρια είσοδο με τα κλειδιά .

Σπουδαίο διπλό λοιπόν για την ομάδα του Εθνικού μέσα στην Agnantianz Arena, με διαιτητή τον αντιδήμαρχο, εν μέσω καραντίνας και απαγορεύσεων και εκτός αγωνιστικής περιόδου.

ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε τίποτα μπάλες, πάρτε μας ένα τηλέφωνο πρώτα.
ΥΓ2: Φέρτε το τρακτεράκι πίσω και πάρτε το άλογο.
ΥΓ3: Σε αυτά τα δίχτυα δεν παστέλωσε κανείς.

Καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του Εθνικού και επειδή δεν θέλουμε να αδικούμε κανέναν, η αλήθεια είναι πως μετά το αρχικό συμβάν οι άνθρωποί του έδειξαν όλη την καλή διάθεση να λυθεί το πρόβλημα, σε αντίθεση με τον αντιδήμαρχο ο οποίος έδειξε πλήρη αδιαφορία.

Share it