Search

Πανηγύρισε και με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αλλά χάνει ξανά την παραμονή στις λεπτομέρειες η ΑΕΔ!

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΑΕ Δοδυμοτείχου που επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ΑΕΔ πήρε το τρίποντο που χρειαζόταν αλλά ο Εθνικός Σοχού που επικράτησε άνευ αγώνα 3-0 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, έχει 3 βαθμούς περισσότερους και υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων που είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί στην τελευταία στροφή. Πιο συγκεκριμένα ο Σοχός είναι 9ος με 19 βαθμούς και τέρματα 17-12, ενώ οι Εβρίτες 14οι με 16 και τέρματα 14-17. Στην τελευταία αγωνιστική ο Εθνικός φιλοξενείται από τον Αετό Οφρυνίου και η ΑΕΔ από τον Άρη Αβάτου.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, όπως συνέβη στην προηγούμενη παρουσία της ομάδας του Διδυμοτείχου στην κατηγορία που η παραμονή χάθηκε για 1 βαθμό και τώρα φαίνεται πως θα χαθεί στις λεπτομέρειες.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ΑΕΔ ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη, έχασε πέναλτι με τον Γιαννόπουλο στο 75′, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με κεφαλιά του Παπούδη μετά από σέντρα ακριβείας του Θάνου στο 83′.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Παππάς, Κούπας (90′ Μαμρικισβίλι), Σιδηρόπουλος, Θάνος, Παντελίδης, Σταματόπουλος, Βαγγέλοβ, Γιαννόπουλος, Γιαννιώτης (90+2 Τζελέπης), Παπούδης (87′ Γκασίδης), Βαρσαμίδης (87′ Γκαϊδατζής).

Απόλλων Παραλιμνίου: Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κούτλας, Γκούμας, Νικολαΐδης, Γούλας, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Χατζάκος, Τζαμπέγια.

 

Share it