Search

Οπαδοί Παναιτωλικού προς παίκτες: «Είστε μισθοφόροι και δήθεν επαγγελματίες…»

Ο Παναιτωλικός θα παίξει τα ρέστα του στο δεύτερο μπαράζ με την Ξάνθη την Κυριακή (19:30, Novasports, Sportsaddict) για την παραμονή στη Super League 1, αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί τα έβαλαν με τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα το Σάββατο (29/5).

Τους χαρακτήρισαν μισθοφόρους και δήθεν επαγγελματίες, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να τους πεισμώσουν ύστερα από την ήττα στα Πηγάδια με 2-1, αφήνοντας πάντως αρκετές αιχμές για παίκτες και προπονητή, χωρίς να ξεφεύγει απο τα πυρά και η διοίκηση.

Αναλυτικά, οι Warriors αναφέρουν τα εξής:

«Και να λοιπόν που φτάνουμε στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος ακόμα μιας τραγικής, το λιγότερο, χρονιάς, για την οποία μας είχε ήδη προϊδεάσει η περσινή.

Την Τετάρτη βιώσαμε ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση στον πρώτο από τους δύο αγώνες του μπαράζ. Απέναντι σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας, προηγούμενοι μάλιστα στο σκορ, παίκτες και προπονητής κατάφεραν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα. Άραγε κατά τη 10ημερη διακοπή που προηγήθηκε, δεν βοήθησαν καθόλου τα μπάνια στις εξώτικες παραλίες του Ιονίου και τα ταξίδια αναψυχής στην πρωτεύουσα; Άραγε με το να παίζεις τένις στον ελεύθερο χρόνο σου δεν γίνεσαι καλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου; Ή μήπως οι βραδινές εξόδοι σε μαγαζιά της πόλης δεν κατάφεραν να υψώσουν το ηθικό;

Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά και από τη ντροπιαστική εμφάνιση της Τετάρτης, βλέπουμε ένα απίστευτο θράσος από μερικούς, οι οποίοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται και ποιο σύλλογο εκπροσωπούν (και ο πιο ανίδεος γνωρίζει ποιοι είναι υπαίτιοι για αυτή την κατάσταση). Δήθεν επαγγελματίες και μισθοφόροι της πλάκας, ΕΜΕΙΣ σας στηρίξαμε μέχρι τελικής πτώσεως και αυτό θα κάνουμε και σήμερα και αύριο, όχι για εσάς όμως. Για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας, την αγάπη μας, το μεράκι μας, τη ζωή μας. Εσείς δυστυχώς με τη στάση σας όλη τη χρονιά δεν μας κάνατε να αισθανθούμε το παραμικρό (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων), μας δημιουργήσατε ένα μεγάλο κενό το οποίο καλείστε έστω και την ύστατη στιγμή να το αποβάλλετε από μέσα μας πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για αυτό έστω και τώρα, μη το αφήσετε να πάει χαμένο. Ο κόσμος του Αγρινίου βράζει, μια ολόκληρη πόλη είναι στις επάλξεις και το μόνο που δεν θέλει είναι να ζήσει ακόμα μια σκοτεινή μέρα για την ιστορία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε το καθήκον μας και αυτό θα πράξουμε για ακόμα μια φορά. Αυτή τη μέρα όμως θέλουμε να δούμε ΟΛΟ τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΛΑΟ δίπλα μας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Η ομάδα μας είναι στο χείλος του γκρεμού, παρατημένη από τους πάντες και αβοήθητη. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την περηφάνια μας, το καμάρι του ΑΓΡΙΝΙΟΥ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6 (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Ξάνθη.

(Ο αγώνας θα προβληθεί στον εξωτερικό χώρο του συνδέσμου τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής)

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 8:30 ΣΥΝΔΕΣΜΟ».

Share it