Search

Pre Game: 13η αγωνιστική με ματς «φωτιά» για τίτλο και παραμονή στη Γ’ Εθνική

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής και μία από αυτές, η 13η, διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 26/5 στις 17:00.

Τόσο στην υπόθεση τίτλος όσο και σε αυτή της παραμονής, κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν και από σήμερα.

Στην Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ) για παράδειγμα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης στο θρακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής και με νίκη εξασφαλίζει από σήμερα την παραμονής της. Από την άλλη ο πρωτοπόρος Ορφέας (δείτε την αποστολή του εδώ) με δική του νίκη κλειδώνει την 1η θέση και την παρουσία του στα μπαράζ ανόδου.

Μένοντας στον Έβρο, μονόδρομος είναι η νίκη για την ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ). Σε περίπτωση ήττας στην έδρα της από τον Εύοσμο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υποβιβαστεί από σήμερα.

Ένα ματς που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΔ είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη Αβάτου (δείτε την αποστολή του εδώ) και τον Εθνικό Σοχού, καθώς ο δεύτερος είναι η πρώτη ομάδα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και αυτή που κυνηγάνε αυτή τη στιγμή οι Εβρίτες. Οι Ξανθιώτες με νίκη κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Δύσκολη αποστολή αλλά και πολύ σημαντική για την παραμονή έχει η Ελπίδα Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ) που φιλοξενείται από τον 2ο της βαθμολογίας Πανδραμαϊκό. Αντίθετα τυπικής διαδικασίας είναι μάλλον το ματς της Αναγέννησης Θαλασσιάς (δείτε την αποστολή της εδώ) στην έδρα του Αετού Οφρυνίου καθώς οι ελπίδες της ξανθιώτικης ομάδας για παραμονή έχουν εκμηδενιστεί.

Για την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του SportsAddict.gr στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Share it