Search

Pre Game: Ο πρώτος τελικός μεταξύ Ξάνθης και Παναιτωλικού με τα… μάτια του SportsAddict!

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα θέλει να κάνει απο απόψε (26/5) η Ξάνθη που υποδέχεται στις 15:30 (ERT3, SportsAddict.gr) τον Παναιτωλικό στον πρώτο τελικό των μπαράζ ανόδου με μόνο στόχο για τους Θρακιώτες μετά τον σκανδαλώδη υποβιβασμό της περσινής σεζόν.

Ένα ματς που ακόμα και η ώρα έναρξης του πέρασε απο χίλια κύματα, με το αίτημα της ΕΡΤ τελικά να περνάει και έτσι το ματς να γίνεται στις 15:30. Να σημειώσουμε πως και στα δύο παιχνίδια θα έχει VAR

Η ομάδα της Θράκης τερμάτισε στην 2η θέση της Super League 2 έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες(οι λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα) σε σύνολο 27 αγώνων, σκόραροντας 29 τέρματα και έχοντας δεχτεί μόλις 12(η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα). Απο την άλλη η ομάδα του Αγρινίου τερμάτισε στην 13η θέση της Super League 1 έχοντας 6 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες σε σύνολο 33 αγώνων, σκοράροντας 20 τέρματα και δεχτεί 44.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μπάμπης Τεννές που πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, για να υπάρχει συσπείρωση σε όλο το αγωνιστικό τμήμα

Με 22αδα ταξίδεψε στην Ξάνθη η ομάδα του Αγρινίου, με τους Τραϊνό Δέλλα να ανακοινώνει τους(Δείτε ΕΔΩ)

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος. Δείτε αναλυτικά όσους ορίστηκαν στο ματς

Όσον αφορά την προϊστορία απο το 2011 και μέχρι και πέρσι η Ξάνθη έχει τον πρώτο λόγο μετρώντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τελευταία το ευρύ 5-2 το 2014! Είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες 5 συναντήσεις τους οι Αγρινιώτες μετρούσαν 4 νίκες και μία νίκη η Ξάνθη, απο το 2014 και μετά όμως τα κόζια άλλαξαν εντυπωσιακά με την ομάδα της Θράκης όπου βρίσκει τους Αγρινιώτες να μην χάνει, αλλά και να σκοράρει δεδομένα άλλωστε σε μόλις 2 απο τις 5 ισοπαλίες δεν σκόραρε καμία ομάδα. Στα περσινά τρία ματς η Ξάνθη πέτυχε νίκη στο Αγρίνιο ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο εμφατικά υπέρ της Ξάνθης στα Πηγάδια οπού οι Θρακιώτες μετρούν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τους Ξανθιώτες να έχουν σκοράρει 17 τέρματα και δεχτεί 5.

Share it