Search

Ζωντανή στην μάχη της παραμονής η ΑΕΔ με μεγάλη νίκη επί του Ευόσμου!

Μία σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Ευόσμου με 2-0 πανηγύρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της 13ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η επικράτηση αυτή πέρα από το τρίποντο που ήταν μονόδρομος για την ΑΕΔ, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθε απέναντι σε μία ομάδα που έχει και αυτή στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Έβρου έδειξε τα… δόντια της από νωρίς στο παιχνίδι καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Λίτσκας μετά από σέντρα του Θάνου άνοιξε το σκορ. Στο 34′ ο Εβρίτης επιθετικός θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Λίτσκας έφτασε πολύ κοντά σε χατ τρικ όταν σε σουτ υπό πίεση εντός περιοχής δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Στο 80′ ο Εύοσμος θα κερδίσει πέναλτι αλλά ο Παππάς θα μπλοκάρει την εκτέλεση και θα κρατήσει το 2-0 για την ΑΕΔ. Το ντεμπούτο με την ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική έκανε σήμερα ο 17χρονος Μόμας που μπήκε στο 83′ στη θέση του Βαγγέλοβ.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου με αυτή τη νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς, αλλά τα υπόλοιπα παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν επίσης για την παραμονή δεν ήρθαν όπως θα ήθελε και έτσι για να συνεχίσει να ελπίζει θα πρέπει την Κυριακή να επικρατήσει και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Σύνθεση ΑΕ Διδυμοτείχου: Παππάς, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Παπούδης (78′ Σιναπίδης), Βαγγέλοβ (83′ Μόμας), Λίτσκας (65′ Γιαννόπουλος), Γκασίδης (84′ Μαμρικισβίλι), Γιαννιώτης.

Share it